Ех! тази храна.

10.09.16
16:17

Здравейте! От търсене на рецепти и това кое е полезно и кое не и какво да ям, често изпускам часовете си за ядене и оставам на края гладен омръзна да следя хранене то си и най-вече че не знам какво да ям през 3 часа , аз съм 64кг 183см
Трябва ми да кача малко килограми чудя се вече какво да купя кога и кака да ям пълна лудница, предложете някой рецепти
Какво мога да ям през 3 часа искам да експериментирам но нямам идея как! Не ми харесват рецептите които има тук,

Ще съм ви мноо Благодарен!  :)

10.09.16
16:37

Не е нужно да правиш някакви хранения по супер сложни рецепти. Аз обичам да държа нещата прости. Колкото по - просто и бързо направиш едно нещо - толкова по - добре. Колко му е да сложиш едни 100г ориз примерно в тенджерата и да добавиш малко зеленчуци.

Тренираш ли ,колко дни ,как ,добавки взимаш ли , какво ядеш ??? Даи малко информация ако ти трябват рецепти само гледаш Ути в YouTube

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1