11.09.16
21:09
Здравейте,
от много време изпитвам дискомфорт след някои хранения и се опитвам да намеря причината.Днес примерно изядох едно кисело мляко(4 процента масленост,530гр) с мюсли(около 150гр) и започноха леки болки..(преди това бях ял и тахан,но то беше преди повече от час) Погледнах после,че мюслито съдържа на 100 грама -19гр мазнини(има ядки вътре).Колко мазнини може да се приемат на едно хранене максимално или според вас не е от това?
188см, 80 килограма съм,режим не спазвам,гледам да не прекалявам с мазнините като цяло за деня,но на едно хранене често ми се случва да хапвам повечко мазнини...
Едва ли е от мазнините. Не изключвам и възможността да си попаднал на нещо развалено. Но щом казваш, че е системно - проблемът може и да е друг. Следващия път пробвай без млякото и кажи как е. Може млечните продукти да не ти понасят.
В интерес на истината за втори път взимам такова мляко(козе смес от буркан) и ми става така,може точно него да не толерирам нещо.
Иначе не е точно системно,от доста време е,но не е всеки ден и е след някои хранения само.(по заведения от свинско и картофи пак ми е ставало така.. явно имам чувствителен стомах)