Проблем с хранителния режим

13.09.16
13:59

На 21г. съм, 187 см. и 80.0 кг. От 2 месеца ходя на фитнес  с цел изчистване на подкожни мазнини.Тренирам около 4-5 дни в седмицата.Всяка сутрин на гладно ходя на лостове и правя упражнения ( Клекове, Лицеви, Кофички, Бягане на място с високо повдигане на коленете) също така след това карам велоергометър за 30 мин (Като 1 мин нормално 1 мин на 70-90% и така до 30 мин)
Започнах също така да използвам като добавки (Л-карнитин, фет бърнър и протеин на прах). Всеки понеделник около 16:00 ходя на фитнес където правя базова тренировка (Клекове, Тяга , Напади, Широки клекове ‘’Сумо’‘). Правя 3 серии по 12 повторения. В сряда пък тренировката ми е ( Бицепс + Гърди+ Рамо) Също правя 3 серии по 12 пов. Петък ( Чийт Дей). Крака + Гръб.
Планът по който се храня е :
Сутрин веднага след тренировката: 1 доза протеин
30 мин след това: 50 гр Овесени ядки с 12 гр Кокосово масло и 1-2гр Канела, 3 белтъка и 1 цяло яйце.

Обяд : 100гр Пилешки бургер (само каймата-(272кал,20г мазнини,11г въглехидрати,12г протеин)
        100гр Ориз(кафяв)
        Около 50 гр Броколи+ 2 таблетки Рибено масло

След 2-ра тренировка: 100 гр Извара(обезмаслена)
                                10гр Фъстъчено масло
                              1 банан + 1 доза протеин

Вечеря: 100гр Пилешки бургер (само каймата-(272кал,20г мазнини,11г въглехидрати,12г протеин)
            Салата от (домати и краставици + зелена салата + 10 гр Зехтин)

Старая се да пия поне 2л.вода всеки ден.

Просто немога да разбера защо не се получава случва ми се рядко да пропусна тренировка или ядене, но просто не виждам никакъв ефект от всичката тази работа.

Благодаря Предварително. :)

13.09.16
14:06

А в дефицит ли се храниш? Може от там да е проблема.

13.09.16
14:27

Да, когато започнах (преди 2 месеца) приемах около 2600 сега след 2 месеца приема ми е около 2000-2100 кал.

Закрит Акаунт

13.09.16
14:48

Тамън вчера и аз в моят дневник упоменах, как понякога съм си мислил да деля мускулните групи в различни дни и като прочетох твоят дневник, относно липсата на прогрес, хептен се отказах.  Нека и някой друг се изкаже, но аз въпреки да не спазвам така стриктно калорийния режим, за близо над месец и половина напредък визуален и то касаещ изчистването, определено имам. Даже имам чувството, че всяка седмица съм все по-добре, а и метърът /не кантара-там си показва същото/ не лъже. Тренирам през ден всичко накуп, но не повече от 3 пъти седмично - 10 мин. леко кардио, 4 серии по 8-10 повторения клек, също толкова лег, раменна преса с дъмбели пак толкова серии и повторения, дърпам за гръб на скрипец -същите серии /но ти ако можеш, прави гребане с щанга/,  бицепсово сгъване с прав лост 1-2 серии и за трицепс на скрипец пак 2 серии. Преси за корема и разгъване за предни бедра и чат пат задни. Понякога и борческо обръщане. Също така, мога да включа и друго упражнение в някоя от тренировките за определена мускулна група, но горепосочените ги правя винаги. Тяга не правя, но ти ако можеш, прави. Повторенията и тежестите ги настройвам така, че при тежките упражнения, да мога да направя още едно две, но все пак седмото и осмото повторение да ми идват вече с трудност за изпълнение.
Талията за този период ми падна с около 4 см., обиколките на мишниците се вдигнаха с по около 1 см., сутринта си мерих бедрата-скочили са с два сантиметра, а същевременно колана на панталоните ми охлабя.
Не знам, дали това ще работи при теб, тъй като аз съм и по-тежък, не бях тренирал над две десетилетия и стресът за организма ми си е все пак налице. Идеята ми е, че следва да тренираш всички базови упражнения във всяка тренировка, като включиш и по някое друго, ако имаш силите. Минимум 48 часа за въстановяване, т.е. ходиш през ден, три пъти седмично. Понеделник, сряда петък или вторник четвъртък и събота, както ти дойде. И да изпуснеш някоя, не е страшно, че ще почиваш ден два повече.
Пробвай така един месец,  мисля ще имаш по-добър резултат, сравнено с до сега.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 13.09.16 14:50.

Carbohydrate

13.09.16
15:07

казано от Petar Ivanov на 13.09.16, 13:59:

На 21г. съм, 187 см. и 80.0 кг. От 2 месеца ходя на фитнес  с цел изчистване на подкожни мазнини.Тренирам около 4-5 дни в седмицата.Всяка сутрин на гладно ходя на лостове и правя упражнения ( Клекове, Лицеви, Кофички, Бягане на място с високо повдигане на коленете) също така след това карам велоергометър за 30 мин (Като 1 мин нормално 1 мин на 70-90% и така до 30 мин)
Започнах също така да използвам като добавки (Л-карнитин, фет бърнър и протеин на прах). Всеки понеделник около 16:00 ходя на фитнес където правя базова тренировка (Клекове, Тяга , Напади, Широки клекове ‘’Сумо’‘). Правя 3 серии по 12 повторения. В сряда пък тренировката ми е ( Бицепс + Гърди+ Рамо) Също правя 3 серии по 12 пов. Петък ( Чийт Дей). Крака + Гръб.
Планът по който се храня е :
Сутрин веднага след тренировката: 1 доза протеин
30 мин след това: 50 гр Овесени ядки с 12 гр Кокосово масло и 1-2гр Канела, 3 белтъка и 1 цяло яйце.

Обяд : 100гр Пилешки бургер (само каймата-(272кал,20г мазнини,11г въглехидрати,12г протеин)
        100гр Ориз(кафяв)
        Около 50 гр Броколи+ 2 таблетки Рибено масло

След 2-ра тренировка: 100 гр Извара(обезмаслена)
                                10гр Фъстъчено масло
                              1 банан + 1 доза протеин

Вечеря: 100гр Пилешки бургер (само каймата-(272кал,20г мазнини,11г въглехидрати,12г протеин)
            Салата от (домати и краставици + зелена салата + 10 гр Зехтин)

Старая се да пия поне 2л.вода всеки ден.

Просто немога да разбера защо не се получава случва ми се рядко да пропусна тренировка или ядене, но просто не виждам никакъв ефект от всичката тази работа.

Благодаря Предварително. :)

този хранителен режим не е за отслабване! просто е ;)

13.09.16
18:26

Какво решение предлагаш тогава? :)

Carbohydrate

13.09.16
18:40

казано от Petar Ivanov на 13.09.16, 18:26:

Какво решение предлагаш тогава? :)

само да си опека ребърцата, налея чаша бяло студено вино и ще ти напиша ;)

Carbohydrate

13.09.16
19:31

Махни банана от храненето и желтъка от яйцето. Общо мазнини за деня - 30 г. Вечер без мазнина или 1 ч.л. зехтин. Тренирай на гладно. Преди тренировка - леко сладка напитка. Чак  60-90 минути СЛЕД тренировка - храна. До тогава само вода. Не ми се смята колко калории взимаш), но това, което написах е много важно и ще ти помогне ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1