Проблем с теглото

14.09.16
03:19

Здравейте, на 20 съм 198-200 см и имам проблем с теглото. Винаги съм бил супер слаб. 62 кг съм в момента. Искам да ви помоля за някакъв режим и съвети как да натрупам тези 20-ина кг. Бях намерил един режим и бях започнал да тренирам в зала, но нямаше почти никакъв напредък. Гледам по другите постове сте писали за водата че е важна... Аз жажда не изпитвам. Най-много за деня съм пил 500мл течности като цяло. Ще ви бъда много благодарен ако може да ми помогнете. :)

Маса се прави на маса.

казано от Михаил Михов на 14.09.16, 03:19:

Здравейте, на 20 съм 198-200 см и имам проблем с теглото. Винаги съм бил супер слаб. 62 кг съм в момента. Искам да ви помоля за някакъв режим и съвети как да натрупам тези 20-ина кг.

С повече храна, добри тренировки, търпение и постоянство.
Опиши подробно как се храниш сега и ползвай търсачката в сайта, за да прочетеш десетките теми, свързани с твоя въпрос. :)

казано от Михаил Михов на 14.09.16, 03:19:

Бях намерил един режим и бях започнал да тренирам в зала, но нямаше почти никакъв напредък.

Какъв режим? За колко време? Увеличи ли храната по време на спазването му или се хранеше така, както преди да започнеш тренировките?

казано от Михаил Михов на 14.09.16, 03:19:

Гледам по другите постове сте писали за водата че е важна... Аз жажда не изпитвам. Най-много за деня съм пил 500мл течности като цяло. Ще ви бъда много благодарен ако може да ми помогнете. :)

500 мл е наистина малко. Опитай се плавно да увеличаваш количеството.
+ започни да се храниш повече, след като целта ти е качване на тегло.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1