Kак да се прибере дупето?

05.07.05
00:37

Здравейте всички!Имам си едно изпъчено дупенце,което искам да прибера.Работата е там,че тва ми е просто ген,но не значи че няма да се опитам поне да го намаля.Нещо като на Дженифър Лопез ми е ,но не толкова голямо или друг пример е Мария Илиева(просто тя няма мазнинки,а аз имам такива,които мисля да премахна с бягане и скачане) Предполагам,че има упражнения,чрез които бих могла да го прибера  Ако може и да са в домашна обстановка

05.07.05
01:34

Като го изчистиш ще изглежда по прибрано! Иначе от упражненията са магарешко ритане се казваше мисля, клек с повече повторения, но те са за стягане, докато за прибиране мисля че няма!

оффтопик: като изчистиш мазнините ще изглежда перфектно, по добре че е щръкнало, мъжете се заглеждаме повече! :wink:

05.07.05
09:34

Напади, клекове, тяга с прави крака. Различни видове махове с краката от различно положение.

MR

01.11.05
14:14

да го прибереш озна4ава да из4истиш целулита(ако имаш такав) а това е по4ти невъзможно, но дори да успеш ефекта ще е отпусната кожа :(  => по-добре го из4исти максимално и след това му сложи малко мускули и си бомба :D

02.11.05
17:47

Скачай на въженце ;)

02.11.05
22:43

Мерси за всички съвети  8)

Nenor

03.11.05
21:04

Според мен това е едно прекрасно дупе, не виждам смисъл да го тормозиш  :wink: .

04.11.05
15:06

[quote author=“Martin”]Напади, клекове, тяга с прави крака. Различни видове махове с краката от различно положение.

Kъм това, което казва Martin прибавям и сгъване на бедрата от лицев лег на уред. Натоварва задната част на бедрото. При някои момичета задната част на бедрото не е развита достатъчно и задната част стои плоска, което визуално създава илюзията, че дупето е “по-изхвръкнало”, отколкото е в действителност.

03.05.06
09:50

[quote author=“nikolaBULL”][quote author=“Martin”]Напади, клекове, тяга с прави крака. Различни видове махове с краката от различно положение.

Kъм това, което казва Martin прибавям и сгъване на бедрата от лицев лег на уред. Натоварва задната част на бедрото. При някои момичета задната част на бедрото не е развита достатъчно и задната част стои плоска, което визуално създава илюзията, че дупето е “по-изхвръкнало”, отколкото е в действителност.

Искам да задам следният въпрос за задно бедро.За него правя: сгъване на краката на машина от лег по корем,мъртва тяга( прави крака) +  ритници (така наречените магарешки).Проблемът ми е ,че не товаря достатъчно и нямам голям ефект -целя да е стягащ.Какво допълнително упражнение мога да правя ,но което е концентрирано за задно бедро и да допълня ,че от машитата получавам силен главобол заради наклонът и.

03.05.06
11:22

[quote author=“cvetelina_645”]
Искам да задам следният въпрос за задно бедро.За него правя: сгъване на краката на машина от лег по корем,мъртва тяга( прави крака) +  ритници (така наречените магарешки).Проблемът ми е ,че не товаря достатъчно и нямам голям ефект -целя да е стягащ.Какво допълнително упражнение мога да правя ,но което е концентрирано за задно бедро и да допълня ,че от машитата получавам силен главобол заради наклонът и.

Ами има и други  упражнения за задно бедро ама повече от 3 няма смисъл да правиш. То на мен и 3 ми се виждат много де  :D Разгледаи си техниката на тягата с прави крака защото аз само от това упражнение имам ужасна мускулна треска, понякога я правя в комбинации със бедреното сгъване. Иначе ако толкоз искаш нови упражнения, предлагам ти хиперекстензии или сгъване на бедрата на пейка с дъмбел. Ако решиш да правиш някое ново упр. махни поне едно от твоите.

BR

15.06.06
00:33

Никаква тяга с прави крака, това е жена ве!!!!
Затова има жени които от клековете не само си стегнаха задниак а го и оголемиха. ДА напади, НЕ клекове, НЕ тяга с прави крака, ДА гръбна екстензия, ДА клек на стена НО БЕЗ ТЕЖЕСТ да и там вашите уреди за крака.И отностно тичането то сваля кг не стяга, стяга малко но за да стегнете точно определен мускул се иска упр. Ето ти една програма за жена тъи като тренирам жени, макар че трябва да видя как изглеждаш за да ти направа програма, но ето опитай тази. 5 мин колело в зала; разтваряне за бедрана машина; сгъване на бедра на машина;има един уред дето изнасяш крака назад женски е, той повдига задника отдолу стяга го много; скрипец зад врат; пек дек флайс; напади на място (колкото е по голяма крачката, толкова удара повече седалището); гръбна екстензия; корем-обратни коремни преси и вис;Накрая колело- отначало почваш с 15 мин постепенно по натам стават 20 и макс 30 :)
  Почни отначало по 1-2 серия по 15-20 повторения.При вас няма отказ, но все пак да има някакво съпротивление, да не сложиж най лекото. Почивай не повече от минута, като за начало и гледай да стигнеш до 30 сек. Преди тренировка не яж нищо.След тренировка да мине 1 час. Тъй като ще ме питаш май и за хранене ще ти кажа- през деня когато работич у1иш тренираш ти си знаеш хапвай въглехидрати като овесени ядки картофи орис НО НЕ ПЪРЖЕНО И БЕЗ ХЛЯБ!!!! Примерно ако работиш и към 6 7 си на тренировка след нея само протеин нещо месце без кожа но не и картофи. Когато не се движи или отпичиваш никакви въглехидрати особено преди лягане.Ако много си гладна преди лягане изпии нискомаслено мляко нищо друго. Пий повече течности. И може да кажеж че това е гадно щото много неща се забраняват , НО ВСЕ ПАК ФИГУРА НЕ СЕ ПРАВИ ЛЕСНО иска внимание и много воля.Успех и дано съм ти бил полезен :)
  И жени моля ви се стига с тази ваша параноя с това че ако дигате тежко ще станете като мъж.Вие имате естроген той пречи !!!! Вие може само да се орелефите или някакви размери които са присъщи за жени. ЗА да станете като мъже се вкарват едни неща дето им се вика СТЕРОИДИ.Вас като ви заболи нещо или имат мног мускулна треска изпадате в ужас “край са щес тана като мъж ауу неискам ауу не ” :D Казвам го това щото се обедих че която и жена да отведа която не е спортувала преди това винаги ми хленчи хихиххи.Ай да отсалбвате и умната и лято идва слабейте поличките хубавата талия и на плажа :)

15.06.06
01:11

А какъв е проблема с тягата с прави крака и клековете? И не ти схващам идеологията - първо казваш “НЕ” на гръбните преси - после и ги даваш в програмата? Първо казваш да не прави тяга с прави крака защото е жена, после стоиш зад позицията че жените трябва да тренират като мъжете без да се притесняват тъй като имат ниски нива на тест и високи на естроген? Та не ти разбрах твърдата позиция? Ти инструктор ли си?

BR

15.06.06
14:16

Казах не на клека с щанга. Все пак трябва да има нещо за всеки мускул и за това съм вкарал и упр. за гръб. И това е скрипец. Мисълта ми базовите упр за качване на маса жените трябва да избягват. Единствено което може да правят това е лег, всичко останало не. Говоря за жени които искат да тренират за футнес, тези които искат да стават билдери да ги правят, но лично за мен жена билдер е супер грозно !!! Отностно тежкото, имам предвид тежеста която е тежка за жена. Несъм казал до отказ, но малко от малко да има някаква тежест за д аима ефект :)

Просто се занимавам с този спорт вече 10 год. и си имам мой виждания и се уча от хора които са някои в този бранш. Отностно естрогена нес е хубаво исказах. Мисълта ми беше че като тренират много жени след мускулна тряска или след някое упр казват ама да не сатна като мъж мускулеста. Затова казвам че това нестава при тях лесно а се иска и стимуланти от рода на стероиди. Защото много жени ходат на фитнес и няма кой д аима каже някой неща. Гледам жените лепнат се на тия пътечки,колелета и др и въртят като луди. И малко фитнес зали има където да се обръща внимание на жените.Това става единствено в залаите които са по скъпи и които се рекламират ежедневно по радио и тв. И  многото инструктори съм забалязъл питат го нещо то обяснява по най смотания начин или просто неим се занимава!!! Това са мои наблюдения.

оо сори за гръбната екстензия съм написал грешно НЕ, там е да :oops:

Петко К - Не пускай поредни мнения.

15.06.06
15:40

[quote author=“Brok_83”]Казах не на клека с щанга. Все пак трябва да има нещо за всеки мускул и за това съм вкарал и упр. за гръб. И това е скрипец. Мисълта ми базовите упр за качване на маса жените трябва да избягват. Единствено което може да правят това е лег, всичко останало не. Говоря за жени които искат да тренират за футнес, тези които искат да стават билдери да ги правят, но лично за мен жена билдер е супер грозно !!! Отностно тежкото, имам предвид тежеста която е тежка за жена. Несъм казал до отказ, но малко от малко да има някаква тежест за д аима ефект :)

Значи, хем жените не могат да качват маса, хем трябва да избягват основните упражнения за маса? Защо? И с какво лега е различен, че само него им разрешаваш ;)

15.06.06
16:55

Здравейте!Нека и аз да искажа мнение като жена която от доста време се занимава с тоя спорт.Няма понятие тренировка за мъже и такава за жени.Жените не трябва да се притесняват от базовите упражнения аз лично правя клек, тяга с прави крака както и тяга със свити за гръб.Напади- прекрасно упражнение.Качването на мусулна маса при жените не е толкова лесно нещо и основното е храненето а не упражненията,за да се покачи мускулната маса при жените.Както при тренировките за мъже така и при тези за жени има базови уражнения и изолирани такива.Защо жените трябва да правят само изолирани?!Разлика има само в кг с които се дига.Това е !!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1