18.09.16
00:46
Здравейте ! Реших да пиша тук ,защото наистина се надявам да ми помогнете да започна да се храня правилно и да тренирам както трябва . Не знам дали е проблем това ,че съм на 15 години ,тежа 51 кг. и съм висока 162 см. . Ще кажете ,че теглото ми е добро за възрастта и височината ,но аз не се чувствам добре в тялото си . Целта ми е да намаля килограми те си поне до 46-47 , да стегна корема си ,да отслабна и стегна бедрата си ,защото не ги харесвам изобщо ,да стегна дупето и да натрупам някаква сила . На фитнес не ходя ,защото родителите ми не са много съгласни с това . Обикновено тренирам в къщи ,тичам и ходя на лостове. Не закусвам , не обядвам често ,но вечерям редовно .Ям предимно домашна храна ,гледам да не ям ,чипсове ,дюнери,бургери и т.н..Когато ми е напрегнато и притеснено се храня по-често , но се опитвам да не го правя . Наистина искам да се почувствам добре в тялото си и се надявам вие да ми помогнете .
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
18.09.16
21:41
казано от Мона Иванова на 18.09.16, 21:31:
Благодаря на всеки ,който ще отдели от времето си да ми помогне :) .
спокойно! Цялото време на света е пред теб! Сега порастваш и точно сега се задействат тези скрити механизми на гените за растежа....Най-важното сега не е да се концентрираш върху теглото си, а върху това с какво и как се храниш. Хранителен режим и подбрани храни....
18.09.16
21:44
С какво по-точно трябва да се храня ? И какви упражнения да правя ?
18.09.16
22:06
Общо взето...не е толкова просто и едновременно с това не е и сложно.....сега порастваш и имаш непрекъсната промяна на хормоналните нива, претърпяваш бурни изменения в организма.....няма как да нормализираш външния си вид, до като не приключи пубертета........сега организма се трансформира....Просто тренирай, каквото ти се иска и спазвай здравословен начин на живот.....Няма как да ти се напише с 15 страници каво да правиш и как да се храниш....това е начин на живот...трябва да се информираш и да следваш елементарни правила за храненето..търси инфо и чети...Търси и ще намериш ;)
31.10.16
01:43
Търси информация в Интернет. Там ще намериш всичко което ти е нужно. Този въпрос е много обемист и няма как да се отговори с 5 изречения. Като започнеш да правиш нещата които си прочела ще видиш кое е добре за теб, кое как действа на тялото ти и т.н. Опита идва с времето.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече