Търся зала в района на Надежда, Люлин или Обеля

27.09.16
05:54

здравейте търся си обикновена зала, без лъскави уреди, да може да си тренирам спокойно клек и мъртва тяга, без да ме гледат като животно дето трябва да бъде приспано . Нямам специфични предпочитания за точен квартал в района на  Надежда, Люлин или Обеля.

Здравей!

Мога да се включа за Надежда, с предложение за фитнес център Релакс.
Не се вписва в критериите ти да не е лъскав, но определено можеш да клякаш и да дърпаш тяга и никой няма да те гледа странно от този факт. :D

Уредите са technogym, има достатъчно лостове, но за съжаление варират в теглото и трябва да научиш кой колко е (има 15, 18, 20 кг). Просторно е, има висок таван.
Единичната е 5 лв, сега виждам, че пускат оферта за месечна неограничена карта от 49 лв (с включена сауна и ползване на кърпа).

Има Флайс в близост, не е лъскав, 4 лв мисля, че е единичната, но всичко е много наблъскано и на мен лично не ми хареса.
Има и West Gym на Ломско шосе, близо до метростанция Хан Кубрат, но не съм ходила никога там.
В близост до Северния парк - NordGym (също готина заличка, можеш и нея да провериш. Има си всичко необходимо + се кляка и се дърпа тяга; не е толкова лъскава като Релакса, но е чиста и добре поддържана; предполагам, че ще ти допадне).

За Обеля - провери Кристал.

За Люлин - виж Титаниум.

27.09.16
09:38

Релакса не го харесвам, много напудрено и тузарско и не се чувствам добре. Търся нещо по-обикновено, не ме притеснява да е по-мръсно. Ще видя другите дето предлагаш. Най-удобен ми е Релакса и са ми казвали че до осма поликлиника има някакъв фитнес, пак ми е близо но за там не знам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1