Съвместимост на глюкоманан, гарциния камбоджа и креатин

Здравейте! То ку що се включих във форума и имам следния въпрос: Съвместим ли е приемът на креатин с гарциния камбоджа и глюкоманан (знам, че последните две добавки са за подтискане на апетита). Имам огромен апетит, взимам вече гарциния и има ефект - нямам вече такъв огромен апетит, но дали тези две добавки пречат по някакъв начин на действието на креатина (креатин монохидрат). Тренирам 6 пъти в седмицата по около един час, на 43 години съм и имам голям апетит. Благодаря за вниманието!

Привет,

Няма от какво да се притесняваш. Добавките не си влияят по някакъв начин и не пречи да се приемат заедно.

Единствено е препоръчително глюкомананът и креатинът да не се приемат едновременно или ако се приемат така, да бъде с повече вода, тъй като глюкомананът действа като сгъстител и привлича вода, креатинът също се свързва лесно с водата и може да се стигне до стомашни крампи. :)

Много Ви благодаря за бързия отговор! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1