Силна болка в ахилесовите сухожилия

Темата е заключена.
ЗД

30.09.16
19:13

Здравейте.Искам да попитам на някой дали му се е случвало да изпитва силна болка в ахилесовите сухожилия при бягане .Бягалсам и преди но такав проблем несам имал.Болката е силана и ме даржи по 3-4 дни немога да тренирам напално ми пречи и имам сила и въздух да тичам по бързо но болката неми позволява и се дразня много тя неми позволява да си направя тренировката някой ако знае как мога да се оправя и да мога да тренирам нормално защото за 3-4 дни аз губя форма и дори неседя на едно ниво а ставам се по зле защото немога да направя тренировка и изоставам много.Някой ако знае как да се оправя ще му бъда много благодарен.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.09.16 22:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1