Фитнес зала по автобусна линия 409 - Варна

Здравейте! Студент съм от скоро във Варна. Бих искал да знам, понеже града не е малък, дали има фитнес зали по линията на автобус 409. Надявам се да ми предложите няколко възможности,  в които месечната карта да е около 30 лева.

03.10.16
21:13

казано от Димитър Грозев на 03.10.16, 20:33:

дали има фитнес зали по линията на автобус 409.

Фитнес зали по линия 409 има много. Ако трябва да ги напиша ще стане цял ферман. Зависи къде ти е най-удобно да слезеш или коя зала те устройва ценово.
Има зала срещу кръглата Експресбанк, отсреща са три високи блока и в ниското тяло на единия има фитнес. Всеки ден минаваш  оттам. Има зала до съседната спирка (от долната страна на булеварда) в един бизнесцентър с огледални стъкла. Има зала в Мол Варна, някаква си Енерджи. На същата спирка 50 метра нагоре има една по-обикновена, но пак е голяма зала Деймос. След 2 спирки до Мол Тауер (известен като Двете кули) има една малка, но добре оборудвана с тежести и уреди зала Емоушън. В самия Мол може би също има зала. До пазара в сградата на Билата също има голяма зала.
В обратната посока към Златни пясъци са фитнеса в ДКС (голямата спортна зала на Варна срещу Пантеона в морската градина),, има фитнес в спортния комплекс на стадион “Черно море”. Има някаква по-скъпа и луксозна в тъй наречения Пикадили парк, не знам какви са тарифите.
Спокойно! Има къде да се тренира. Ако те скъсат на изпитите в университета и наредиш двойка до двойка, поне по физическо ще имаш шестица. :D

Мнението беше редактирано от Миро на 03.10.16 21:14.

Благодаря ти! Просто не искам да губя придобитата форма, та заради това питам. Сега остава само да се кача на автобуса и да започна да обикалям. :D

03.10.16
21:41

казано от Димитър Грозев на 03.10.16, 21:17:

Сега остава само да се кача на автобуса и да започна да обикалям. :D

Да, може да обиколиш залите, които съм изброил. Оглед на място е най-доброто решение. Друг вариант е да прегледаш сайтовете (те са два-три) в които има почти пълен списък с фитнесите във Варна. За някои от залите има посочено име, точен адрес, цена. Но информацията за цените може да е стара отпреди 2-3 години.  За някои зали има и линк към страница в Интернет (или собствен сайт).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1