MyProtein Impact Whei Gainer - мнения?

05.10.16
15:36

Здравейте! Видях, че от Myprotein са пуснали промоция 50% намаление на гейнърите и 5кг от въпросния идват 35 лева. Струва ли си? Някой пил ли го е?Ето съставките:

Chocolate Smooth Flavour: GroundOats(65%), protein Blend (24%) (Whey protein Isolate (мляко),млякоprotein Concentrate), Aktivated®Barleyнишесте Powder, Emulsifier (SoyLecithin), Cocoa Powder, Flavouring, Sweetener (Sucralose)

Понеже не ми дава да постна линка - на 100грама(т.е 1 доза) има 360 калории, 6г мазнини, 44 въглен(1.2 от тях са от захар) и 28 протеин.
Какво мислите?

Здрасти!
Началото на пролетта си взех Imapct whei protein 5 кг и честно казано няма да повторя! За генера не знам но може би е сходно.
Тогава пак беше на промоция с анцуг и потник и 30 % отстъпка много примамливо но освен, че ме изду и имах лош дъх не мога да кажа нещо позитивно.
Става ако нямаш много пари да си позволиш нещо по хубаво.
Знам че таблетните им добавки са много добри и си струват.
Това е от мен успех с решението!

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.10.16 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1