термична обработка срещу съдържание

06.10.16
19:54

От много време се чудя кое от двете е по-важно .Всмисъл едно кебапче изпечено по-добро ли е от пилешки гърди направени на хапки и изпържени .Имаики предвид какво се случва с мазнините при висока температура предполагам пърженето чисто здравословно е по-зле обаче се чудя ако си на режим кое би било по-кофти теоретично знам и за “празните калории от пърженото но четеики разни тами стигнах до извода ,че мазнината съдържаща се в месото дава значителна промяна в калориите доста повече от тази през която продукта просто “минава”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1