ОК ли съм с храненията?

06.10.16
20:56

Здравейте!
Момиче съм 172см/60кг. МИналата година ходех на фитнес редовно, но лятото прекъснах тъй като работата не позволяваше. Сега поднових с цел да се върна към предишната форма. Като цяло имам добри ген и структура, но съм позагубила около 2-3 кг чиста мускулна маса, която искам да си върна. Няма да се спирам толкова на тренировките си - общо взето тренирам 4-5 пъти седмично по една от програмите тук за покачване на мускулна маса, отделно в ежедневието бих казала че също имам движение. Храненето обаче винаги ми е било проблем, тъй като аз по начало имам ОГРОМЕН апетит - гладна съм нон стоп без значение дали консумирам 300 или 3000 калории :Д Сега съм структурирала нещо като режим , за който бих искала да чуя мнението ви.
Закуска: 2 варени яйца от най - големите и чаша кафе
Обяд: Пилешко филе с гарнитури различни всеки ден, но като цяло са зеленчукови - броколи, задушени зеленчуци..от сорта
Следобяд (и обикновено следтренировъчно): 400 гр. кисело мляко пълномаслено
Вечер:  Пълномаслена извара с домат/краставица според зависи
По - късно вечер: 1 супена лъжица сусамов тахан
Като цяло гледам да има от всичко. Плодове не съм включила но и не знам дали трябва , понеже са въглехидратни...А и дали бих могла да включа някакъв чийт, защото както казах...много обичам да си хапвам :д Какво е вашето мнение за тези хранения?

Темата беше редактирана от Irrr Ka на 22.10.16 00:09.

06.10.16
22:47

Хранителният режим е супер. Не се страхувай толкова от въглехидратите, камо ли от плодовете, все пак тялото ти се нуждае от витамини и минерали, нали?

16.10.16
12:35

Плодове, бих ти препоръчала да избягваш заради наличието на глюкоза, или ако искаш да хапваш поне да е в ранния период на деня. Cheat според мен можеш да си структурираш 1 или 2 хранения в седмицата, но трябва през другото време да спазваш стриктно. Мога да ти препоръчам да приемаш повече фибри защото те се раздуват и те държат сит по-дълго време, както и малко повече протеин и полезни мазнини... Това е, иначе храненето ти е ОК :) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1