Проблеми при трениращи жени.

Здравейте скъпи потребители на bb-team,
Имам нужда от съвет. Как да повиша нивата на женски полови хормони. Ходих на изследване и нивата са ниски. Появяха се проблеми и с нередовен менструален цикъл. Казаха ми да намаля тренировките, ама ходя само 3 седмично.

Dizzy

12.10.16
21:53

Добро начало е ограмотяване на тема хормони. Ето ти полезен клип, само че е на английски.
Никаква информация не си дала за да се отговори конкретно.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 12.10.16 21:55.

Здравей!

казано от Боряна Иванова на 12.10.16, 21:34:

Имам нужда от съвет. Как да повиша нивата на женски полови хормони. Ходих на изследване и нивата са ниски.

Тези въпроси е редно да отнесеш към лекуващия те лекар, който те е пратил да си изследваш определени хормони.

казано от Боряна Иванова на 12.10.16, 21:34:

Появяха се проблеми и с нередовен менструален цикъл. Казаха ми да намаля тренировките, ама ходя само 3 седмично.

От какво се появиха? Не се храниш добре? Поднормено тегло? Друго?
Не даваш никаква информация за себе си, а не можем да гадаем.

И нещо, което се отнася до заглавието ти - такива проблеми могат да се появят и при нетрениращи жени.

14.10.16
19:23

Принципно, на въпроса “как да повиша нивата на хормоните”, всеки лекар в България би ти изписал синтетични, които не е като да не работят, но в дългосрочен план ще влошат нещата.

Тренировките и храненето са много малка част от причините. Все по-често фактори за нарушения в МЦ, както и за ПМС, са неща, които сме свикнали да смятаме за нормални: стрес, изкуствена светлина, електромагнитно замърсяване, липса на достатъчно слънчева светлина...като цяло - признаците на цивилизацията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1