Начало?!

19.10.16
20:38

Здравейте, това е първото ми мнение във форума и се надявам ако темата не е в правилния раздел, да бъде преместена.
Аз съм момче на 17 години, 175см, 74-5кг. Искам да започна да ходя на фитнес, но имам един ‘’проблем’’ :D , мазнините ми са съсредоточени основно в бедрата и седалището. Искам на първо време да се ‘’освободя’’ от тях. Та въпросът ми е дали ще е по-добре да започна кардио (въже, тичане), за да отслабна в тази зона, или директно да започна фитнес. И ако започна фитнес, ще има ли смисъл да правя и едновременно кардио? Въпросът ми е малко глупав, но какво да се прави всеки започва от някъде. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1