Хранителен режим след работа (след 1-ва смяна)

24.10.16
17:15

Здравейте всички,  пиша ви относно моя проблем, той е следния но преди това малко информация: Значи млад мъж на 21г. преди се занимавах само със фитнес, преди ще рече преди 4-5г. сега работя и пак спортувам в къщи, спортуването ми се състои от няколко упражнения, бокс (shadow boxing) подскачания, клекове и т.н. като гледам всичко това да го смесвам и правя в бързо темпо. Целя отслабване и стягане абе що се казва във форма да сме, само че проблема ми не е в тренировката а в храненето и то специално като съм 1-ва смяна. Като съм втора всичко е ОК храня се малко даже по- малко от необходимото (защото целта освен да съм във форма е и да поотслабна) преди хранене пия кафе да се посъбудя и след това тренинг, след това една закуска (50-100г) и от там на работа, понякога даже тази закуска я ям на работа демек вкъщи не ям.... а освен закуската и една ябълка. И за мен това работи супер. Перфектно се получава режима като съм 2-ра смяна, но не мога да умеря дето се вика цаката като съм 1-ва смяна. Гледам да копирам същото което правя като съм 2-ра ама не се получава, прибирам се (гладен) ям и то доста обилно и след това не ми се прави нищо, не че се уморявам кой знае колко от работата но просто нямам кеф и желание. Ям, и то най- лошото е че прекалявам , почти не тренирам и дет се вика разкатавам мамата на режима, който поддържам като съм 2-ра смяна. Събота и Неделя пак оплесквам работата, обаче ако мога през седмицата да поддържам събота и неделя не ме тревожат кой знае колко, все пак не съм профисионалист и си правя кефа поне през уикенда. Ама питам ви как да дублирам това което правя като съм 2-ра смяна и когато съм 1-ва ? Дайте съвети и предложения как да постъпя,  и ако помогне желанието ми  само ще се върне (аз съм от тия типове хора, които целят ако правят нещо то да е колкото се може близко до перфектното, ако видя че не се получава- отказвам се дет се вика палачорската работа я ненавиждам) та това ми е дерта, ако може дайте съвети и мнения. Мерси предварително!

25.10.16
14:03

Опиши по-подробно как се храниш, както и от колко до колко си на работа, кога имаш възможност да се храниш и т.н., че от написано нищо не разбрах, освен, че ядеш 1 ябълка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1