Тренировка след изследване/зимане на кръв?

28.10.16
11:54

Здравейте! Искам да ви попитам дали може да сле тренира след взимане на кръв( за изследване на черния дроб,бъбреците и белтъчините). Взеха ми кръв към 7:30 сутринта. Въпроса ми е може ли да се тренира на същия ден да кажем към вечерта или трябва да изчакам? И ако трябва да изчакам, колко горе -долу трябва?

Какво значи ‘взимане на кръв’ в случая?
Няколко капки или 500 ml са ти взети?

28.10.16
12:02

Ами не мисля,че са ми взели много. Не повече от 100-200мл

Прецени надвечер как се чувстваш. От една страна не виждам абсолютно никакъв проблем да почиваш днес. От друга страна вероятно една лека (лека!) тренировка вечерта вероятно няма да ти се отрази зле. Няма как да се прецени адекватно, защото не е ясно колко кръв са ти взели (има разлика между 100 и 200 ml) и в какво състояние си в момента.
Хапвай качествено.

28.10.16
13:49

Консултирах се с жената която ми прави изследването и каза ,че мога да си тренирам спокойно,защото вената се е затворила вече. Та ще преценя в какво състояние съм. Благодаря!

28.10.16
14:11

Аз пък дадох кръв днес - една торба - мисля че е 450 мл и лекарката каза просто да не включвам ръце довечера в тренировката заради травмираната вена.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1