Фитнес Програма

28.10.16
17:04

Добър ден. Искам да разкажа малко за себе си. Преди 2 години пак бях писал тема в която не знаех,какво точно исках. Сега мисля,че съм разбрал. Аз съм на 17 години. Висок съм: 1,60. Тежа 64,5 кг. Искам малко помощ намерих програма в сайта,но тя я доста старичка. Ако може да ми помогнете. Фитнес програмата в сайта е Четиридневна чрез която изгаряме мазнини.. Аз точно това просто да изчистя мазнините от тялото и си..  Мога да тренирам 3-4 дена. Ако може някой да ми даде програма с която да тренирам за изчистване на мазнините + стягане на тялото. Не съм много по хранителните режими,защото не знам какво точно трябва да правя,но от сега на татък ще гледам да се ограничавам и дам по часово. Не съм от хората които ядат всичко. Свикнал съм да ям суха храна. Затова,ако може малко помощ и на това.. Ако може някой да ми помогне защото искам да успея. Искам отново да съм си с оформено тяло и да не съм толкова тежък.Не разбирам от никакви добавки.Не съм и човек по тия неща.Искам да си тренирам чисто и да успея. Лека вечер.

28.10.16
17:07

Също така исках да добавя,че имам малко опит във фитнеса. Тренирал съм доста пъти,но не сериозно и искам да се захвана сериозничко и да изградя тялото си.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1