Въпрос относно Анимал М-стак

Здравейте,

имам един въпрос към по-просветлените в областта и бих бил много благодарен, ако някой може да помогне.

Тренирам стабилно от няколко месеца и досега взимах бустер+глутамин преди тренировка, БЦАА на прах докато тренирам и протеин+глутамин след тренировка. Реших и си взех Анимал М-стака и мисля да го започвам днес.

След относителна доза четене, видях, че няма проблем да си го комбинирам с нещата, които досега съм ползвал, но въпроса ми е за бустера.

Знам, че в червеното хапче има доста от съставките на бустерите, та искам да попитам ако не пия червеното хапче, мога ли да си пия бустер преди тренировка също или трябва напълно да го премахна ?

Благодаря предварително.

Привет,

Ако не приемаш енергийния комплекс на M-stak (червената капсула), можеш да си пиеш буустера както досега. :)

Супер. Благодаря много за отговора :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1