06.07.05
10:25
186см съм 73кг имам вече повече от година стаж в залата и ма е срам да го кажа но .. кг не съм дръпнал , за сметка на това корема много е нараснал от многото ядене ... явно грешки има и при храненето и при тренировките и ми трябва спешна помощ за да ги оправя :
кажете ми мнението си за следния хранителен режим и какво да променя в него ... много трудно качвам тегло по принцип
10:00 - прясно/кисело мляко с 2 супени лъжици пшеничен зародиш или с овесени ядки /това ми е закуската почти всеки ден/
12:00 - ориз / картофи + филия ръжен хляб
14:00 - пилешки гърди/бобови кълтури (грах,соя,фасуол,леща) + салата + извара + 2 филии ръжен хляб
16:00 - тренировка
30 мин след тренировка - 1,2 лъжици мед/2-3 банана
20:00 - ориз / квото има за вечеря сготвено тука .. риба някой път
22:00 - 5 белтъка и 1 жълтък + филия ръжен хляб / кисело мляко с извара /ям яйца през ден/
като цяло мисля че хранителния режим не е лош .. друг въпрос е колко го спазвам но общо взето е това като гледам през ден да сменям хранителните продукти ... например единия ден ориз следващия картофи
кажете си мнението , хранителни добавки не пия но .. не знам и аз .. искам да оформя малко мускули а явно без тях не мога ще трябва да си зема някаф протеин
простите въглехидрати се приемат веднага след тренировка, 30 мин. след тоя протеин и след още 30. мин. ядеш храни с преобладаващо белтъчно съсържание. ядеш прекалено кусно след тренировка. ако не пиеш протеин трябва по рано да хапваш.
Здравей! Така на око, хранителния режим става (само се съобрази с предния пост :wink: ). Храната не никак много, а качваш трудно и то на корем. Странна работа наистина. Искаш ли да си постнеш данните + тренировката в другия раздел. Там от кога тренираш, по каква програма и тн. Но храната дори може да се каже, че е недостатъчна, да не говорим за много..
графа мерси за савета ще гледам вече така да правя ... аз досега след тренировка яденето гледах да ям предимно въглехидрати щото уж да въстановявам енергия но и щото съм виздал и други да нагават ориз веднага след тренировка .
за да не качвам повече корема какво да правя .. да намалям въглехидратите ли , щото веече изглездам по-лошо от преди да трагна на фитнес . знам че тоя въпрос не е за тая тема но как да го изчистя най-добре тоя корем ... коремни преси по-често и дните без тренировка да бягам ? скачане на въже помага ли?