Начинаещ. Всичко ми е непознато.

Здравейте. Казвам се Стефани, на 18 години, от Велико Търново. Обръщам се към вас със запитване или може би молба за малко помощ. Ентусиаст съм и искам да направя нещо със тялото си. Не се чувствам комфортно в това да бездействам в нас и да не се чувствам удобно в собствената си кожа. Имам желание да започна да тренирам във фитнес зала, но всичко там ми е адски непознато. Не знам  къде да ида, от къде да започна, какво да правя, как да продължа. Нямам някакви проблеми с тялото си. Висока съм около 1,68 и тежа 52 килограма. Искам да поработя върху части от тялото си за да се чувствам удобно и уверена в него. Всеки започва от някъде просто имам нужда от малко помощ.  Надявам се да ми дадете някакви насоки, помощ и малко мотивация. Благодаря за вниманието. :)

Закрит Акаунт

09.11.16
13:03

Добре дошла, ама това “да започна”, ” да съм уверена” и т.н. не дава никаква информация за желанията ти. Искаш какво-да изчистиш още мазнините, да направиш релеф, да се стегнеш, да си по-мобилна, силна, издръжлива, да направиш мускулна маса? Отговори ще има, но зависи и от целите ти. Ето например, при твоя ръст от 1.68 см. може да си 70 кг. и да изглеждаш страхотно и в пъти по-добре, сравнено със сегашните ти килограми.
Та дай още информация, тъй като тук има доста компетентни хора и в частност дами, които с радост ще ти помогнат.
Успех :)

11.11.16
23:25

Може да идеш във фитнес Преслав, Наско може да ти помогне с хранителен режим и упражненията, все пак е културист с дългогодишен опит. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1