Искам да си вдигна нивата на тестостерон

12.11.16
15:20

Здравейте колеги! Имам нужда да кача тестостерона обаче не съм много сигурен какво да избера като марка и продукт, затова се надявам вие да ме упътите. Какво мислите за Женшен или комбинация от Трибулс и ZMA+тиквено масло, на мен това ми се върти в главата, но може би има по добър вариант?! M Дайте направо имена на продукти, ако не е проблем :)

Темата беше редактирана от Петков на 12.11.16 15:58.

12.11.16
16:30

На тестостерона добре влияят цинка и витамин Д.  Трибулуса увеличава тестостерона, но също така вдига и естрогените, ако го пиеш трябва да е в комбинация с естрогенен блокър.
ZMA-то е цинк с добавени магнезии и Б6, но е доста скъпо, защото е патентована формула.
Аз лично пия 50мг  цинк пиколинат 30 минути преди лягане.

13.11.16
00:54

:D Защо ти е да си вдигаш тестостерона? Ако имаш нисък тестостерон - отиди на лекар. Дали ще произведеш 50мг на седмица или 70мг разлика няма да видиш.

13.11.16
22:16

Не съм си го мерил, но имам такива симптоми. А Animal Test?

14.11.16
11:41

Пробвай ДАА

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1