14.11.16
11:49
Здравейте на всички имам въпрос, който много ме мъчи. Тренирам по следния начин: 2 дена тренирам и 1 почивам т.е. гърди и бицепс, после крака, почивка, гръб и трапец, после рамо и трицепс и пак почивка. Понеже за мен гърдите се оформят от кофички и лицеви а на мен долната част ми изостава. Когато ми дойде ден за рамото гърдите са ми починали вече мога ли да правя лицеви или да отделя ден за тях смисъл вместо с тежести тогава само яко кофи и лицеви и да ги редувам?
14.11.16
22:44
как ще са ти починали гърдите за един ден бе човек ? и мойта долна част изоставаше, но се оправи с редовни тренировки, веднъж седмично... според мен няма да постигнеш много със твоята система, едва ли възстановяваш достатъчно :)
Нямам никакъв проблем с почивката. Въпроса ми е дали ще е загуба, ако ги редувам лостове другата в залата?
15.11.16
11:38
според мен със собствено тегло / лост може да се постигнат качествени резултати.. кофички + широки лицеви опори на наклон за горната и външната част на гърдите + тесни лицеви даже направо диамантени за средната и долната част.... аз бих правил и помпане до гърдите от горна позиция на лост ( това упражнение когато се прави с тесен хват бие в трицепса, а когато е с широк бие право в долната част на гърдите ).... Дано съм помогнал
17.11.16
00:02
Няма проблем да правиш по 3-4 серии лицеви до отказ на края на тренировката за рамо. Даже според мен ще ти се отрази добре. И бих те посъветвал да смениш местата на трапеца и трицепса.
Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 17.11.16 00:03.