14.11.16
20:59
Здравейте.Първо искам да кажа,че изчетох доста статии и теми относно това ,което ще питам,но отговор или съвети не намерих.Също така,ако темата е в неподходящия раздел,моля да бъде преместена и предварително се извинявам!
През седмицата от 10 до 19ч работя на компютър и тъй като не обичам да пия кафе,реших да пробвам с таурин.Целта ми е да съм бодър и свеж през целият ден и към 20-21ч да мога да направя и тренировката си.Взех си на хаяа този с 100 таблетки,всяка от която по 500мг таурин.На опаковката пише от 1 до 3 на ден.Дайте ми съвети как да го приемам ,за да ме държи свеж.Днес за първи ден го пих ,една капсула в 12;30 - 13ч и една към 16;30.Приемам всякакви съвети относно време и количество на приемането му в тренировъчен и нетренировъчен ден,също така дали насипно(пудра) е по-добре от таурин на капсули,и ако имате опит от прием на таурин от други марки,ще се радвам да ги споделите.
14.11.16
21:26
нали разбираш, че лъжеш организма си, сиреч, себе си......това “будуване” е привидно и след съвсем малко време, ще го разбереш.....
Какво имаш в предвид?Спа по 7-8 часа на денонощие,което смятам си е съвсем ок.9 часа пред компютър през деня,повярвай ми,не се издържат лесно,а и след това заспиваш прав направо.
И двамата нещо бъркате. Таурина не е стимулатор на нервната система като кофеина. Аз съм го приемала вечер преди лягане.
14.11.16
21:38
казано от blabla на 14.11.16, 21:34:
Какво имаш в предвид?Спа по 7-8 часа на денонощие,което смятам си е съвсем ок.9 часа пред компютър през деня,повярвай ми,не се издържат лесно,а и след това заспиваш прав направо.
не ми казвай, прекарвам по 12 часа на компютър по някога....всичко е въпрос на ПОЧИВКИ, които ТРЯБВА да ги правиш.....излизай на терасата и се взирай в далечината)
14.11.16
21:43
казано от Margi на 14.11.16, 21:37:
И двамата нещо бъркате. Таурина не е стимулатор на нервната система като кофеина. Аз съм го приемала вечер преди лягане.
може, моето познаване на съставката е от енергийните напитки, които пия,като шофирам много продължително време)....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 14.11.16 21:43.