Кръгови тренировки или направо програма

Добър вечер, приятели!
Аз съм момче на 17 години от София. Тренирах известно време във фитнеса, но така се случи, че трябваше да прекъсна посещенията ми за 4, 5 месеца. От доста време съм решил да започна отново с тренировките, но има един въпрос, който много ме мъчи и всеки ми казва различно. Като за начало трябва ли да правя кръгови тренировки, и колко време да ги правя. Също така наистина ли трябва кръговите тренировки да са така наречените “експлозивни тренировки” , искам да кажа с това да има съвсем малка почивка след всяко упражнение и повторение. Благодаря предварително !
Поздрави, Любо.

Здравей!

Как точно си тренирал във фитнеса до този момент?
Какво за теб означава “експлозивна кръгова тренировка” - би ли дал пример?

Със сигурност не ти трябва сплит от типа на “ден 1 - гръб”, “ден 2 - гърди”, “ден 3 - ръце”.

Добра идея е да започнеш първите 2-3 месеца кръгови тренировки с базови упражнения. Хем ще научиш техниките, а може и да се окаже, че качваш по-бързо с кръгови, отколкото по сплит (при доста хора е така, включително и при мен).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1