17.11.16
01:04
Здравейте,
Намирам този протеин 4 DIMENSION NUTRITION ™ - Hydro Matrix на доста добра цена. Разгледах отзиви в интернет. В bodybilding.com има доста добри мнения за продукта, но не откривам почти никакво инфо за самата фирма. Дори фирмения им уебсайт е доста постен в това отношение.
Някой има ли наблюдения върху авторитета и имиджа на фирмата?
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Pleasure на 17.11.16 01:05.
17.11.16
11:37
казано от Pleasure на 17.11.16, 01:04:
Здравейте,
Намирам този протеин 4 DIMENSION NUTRITION ™ - Hydro Matrix на доста добра цена. Разгледах отзиви в интернет. В bodybilding.com има доста добри мнения за продукта, но не откривам почти никакво инфо за самата фирма. Дори фирмения им уебсайт е доста постен в това отношение.
Някой има ли наблюдения върху авторитета и имиджа на фирмата?
Благодаря предварително.
Сам даваш отговор на въпросите си. Кое е по-важно за теб: как изглежда нещо или дали имаш доверие в него?
Като пуснеш търсачка и излиза оскъдна, но повдигаща ред други въпроси информация. Фирма на 3 години, регистрирана на пощенска кутия в Кънектикът, с един служител, която даже в сайта си не е инвестирала...Защо се крие собственика Abdulla Bin Ghalaita, собственик и основател на дубайска фирма за търговия с хранителни добавки (Lifestyle Nutrition)? Патентовали са имена на продукти, но нищо повече.
Доста познати моменти има в цялата конструкция, но пък може да е заради песимизма ми...
Прав си. Може да се каже, че посредственият вид на уебсайта и липсата на информация са достатъчни фактори за отговор.
Благодаря ти за включването.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 17.11.16 13:28.
Днес си взех 2.7 кг за 60 лв. Единствено ме притеснява, че съдържа сукралоза.
Мда, гледал си същата оферта в sila. Не го взех, защото не си падам по кучи марки. Писах писма на двата най-големи български онлайн магазина, които предлагат продуктите на тази марка - консултатите и от двата магазина не можаха да ми дадат никакво инфо. В магазин 1 ми отговориха “Фирмата е отдавна на американския пазар и досега не сме имали негативни мнения”, в магазин 2 ми отговориха “ще попитаме доставчиците и ще ви изпратим информация на имейла”. Информация така и не ми беше изпратена :) Предпочитам за 5-10 лв. отгоре да взема 2.5 кила овкусен на MyProtein, поне знам за какво си давам парите ;)
Мнението беше редактирано от Pleasure на 19.11.16 00:08.