Предизвикателство за дамите, които не можем да отслабнем.

23.11.16
13:57

Здравейте на всички. Днес си направих регистрация в сайта. Имам нужда от помощ.. Искам да отслабна и знам, че мога, ноо ми липсва продължителна мотивация. Идеята ми е да се съберем хора със сходни проблеми и да се мотивираме взаимно!

23.11.16
14:14

По-добрата идея е да си направиш дневник и да разписваш как протича денят ти. Тук има достатъчно дами със завиден спортен стаж зад гърба си, които ще те наблюдават и ще ти дават насоки.

http://www.bb-team.org/forums/viewforum/46

Здравей, аз нямам нищо на против да си помагаме. Аз също имам цел да се променя. За да може да види бившия ми приятел че мога. Но и за да бъда здрава. Аз съм нова но моята цел също е да създам нови запознанства докато вървя към целта си за ново тяло. Ще се радвам да сме приятели.

Но съвет- дала си много малко информация за себе си. Препоръчвам да даден още за да може всички които минат да коригират грешките ти и да дават съвети. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1