17.05.04
21:10
Които може да напише основните генетични предимства за които толкова много се говори нека ги напише тук,защото самият аз не съм сигурен че знам изцяло какво означава израза-”Перфектна генетика”!
Но нека да се пишат по възможност сбито и без свободни изказвания(Така темата ще е много по ефективна)!
17.05.04
23:03
Аз и не само аз разбирам перфектната генетика така - Флекс Уилър!
Но иначе ниски прасци, ниско разположено сухожилие на капачката (което прави голяма капка на крака), тесен ханш, тясна талия, широк и плътен гръб, дълги бицепси, неувиснали гърди, много плочки, висок състезател с дълги крайници, но масивен достатъчно за да изглежда красиво!
Това разбирам под перфектна генетика!
Широк грьден кош,широка китка/18-21см/,тесен ханш,средно висок.Не сьм много сьгласен че трябва да е много висок,защото тези хора винаги имат проблем сьс симетрията.Абе с една дума -Кевин Леврони :wink:
китката може да расте!!!Де сереозно тук в едно тухла анатомия е показано нарастване на костите при трениращите....тай че хващайте и правете за китките....
18.05.04
14:56
Под добра генетика се разбират и малките стави - като на Флекс Уилър. Тясната китка се включва също. Но защо са ви големи китки - така само ще ви изглежат по-малки предмишниците!
I az mislq kato maxx. Spored mene kolkoto po malki ti sa stavite tolkova pove4e 6e ti izpukvat muskulite .. MOLQ da 4uq i drugi mneniq
18.05.04
22:53
ами защото като е по-голяма китката се предполага, че е и по-здрава. А пък една китка не може да развали гледката на предмишницата не се заблуждавайте ;) . Според мен е хубаво да имаш по-голяма китка. Най-малкото защото ще имаш такъв хват, че няма да ти трябва предмишницата, за да счупиш на някой врата(примерно) ;)
19.05.04
17:55
Без да се обиждаш Bad^Boy, но ние говорим за генетика при културисти, а не при трошачи на вратове!
19.05.04
18:05
Генетика ли - бих го обяснил на прост нашенски език - да тренираш 8 месеца и да постигнеш резултат, който другите го правят за 2 години. Да спре да тренира за 2-3 месеца и да не спадне грам, после пак да почне и пак да расте като гъба. Всичкото това без стероиди. Възможно е! Познавам 2-3 такива момчета, които за мен са символ на генетиката.
19.05.04
18:14
А на кои точно особености в генетиката се дължи това???
Sax,Абсолютно сьм сьгласен.Азлично спадам кьм тоя тип.Не бях тренирал много време влизам в залата и на 6месеца нещата са супер.Просто момчета това си е вродено.Обикновенно тези хора стават трудно за по-високо ниво,защото са сигурни че господ им го е дал,но без тренировки и сериозно отношение не става.Това го казвам от собствен опит и нека той не е обект за подражание :cry:
Мдам мезоморфа е мързеливо копеле :)
Имам и аз такъв приател мързи го да влезе в залата а расте жестоко.
Но, за генетика говориме и за конструкцията на тялото що годе тънка кост, широки рамена, гръден кош, малка талия. Това са неща задължителни, ако някой иска да става профи, иначе по-добре да не се трови излишно.