Качване на килограми и чистене на мазнина. Дали е възможно?

Здравейте! На 28 години съм, 168см, 48.8кг. Имам дете на година и три месеца. По време на бременността качих малко повече килограми, но след като спрях да кърмя в рамките на три месеца успях да ги сваля. Бях на режим с броене на калории. Наблягах на месо, зеленчуци, яйца, овесени ядки и съответно изключих тестените и сладки храни, като също така правих и леки упражнения. Дотук добре ,НО дойде моментът в който стигнах желаните 52кг., не успях да си регулирам храната и продължих да свалям до килограми, които смятам, че не ми стоят добре. И най-лошото е, че имам мазно коремче . Та въпросът ми е мога ли да кача 3-4 кг. и паралелно с това да изчистя корема? Много бих се радвала ако ми дадете някакви съвети и насоки. Благодаря предварително за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1