Качване на килограми и чистене на мазнина. Възможно ли е?

Здравейте! На 28 години съм, 168см, 48.8кг. Имам дете на година и три месеца. По време на бременността качих малко повече килограми, но след като спрях да кърмя в рамките на три месеца успях да ги сваля. Бях на режим с броене на калории. Наблягах на месо, зеленчуци, яйца, овесени ядки и съответно изключих тестените и сладки храни, като също така правих и леки упражнения. Дотук добре ,НО дойде моментът в който стигнах желаните 52кг., не успях да си регулирам храната и продължих да свалям до килограми, които смятам, че не ми стоят добре. И най-лошото е, че имам мазно коремче . Та въпросът ми е мога ли да кача 3-4 кг. и паралелно с това да изчистя корема? Много бих се радвала ако ми дадете някакви съвети и насоки. Благодаря предварително за отговорите :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.11.16 09:59.

Dizzy

27.11.16
00:32

http://www.bb-team.org/articles/4006_dietichna-sistema-chist-prirast-leangain

Или друг вариант: да сваля още малко килограми и да се средоточа върху това да изчистя корема и след това да се опитам да кача чисто, без мазнини, което не знам дали е възможно. Наистина не знам какво да правя. :(

Мнението беше редактирано от Десислава Иванова на 27.11.16 17:44.

Carbohydrate

27.11.16
18:20

казано от Десислава Иванова на 27.11.16, 17:43:

Или друг вариант: да сваля още малко килограми и да се средоточа върху това да изчистя корема и след това да се опитам да кача чисто, без мазнини, което не знам дали е възможно. Наистина не знам какво да правя. :(

Отговора е - Циклично хранене! В ден за тренировка - низковъглехидратно хранене с 1000-1200 ккал. В не тренировъчен ден (РБД) - калориите са съобразени с енергоразхода за деня. Взимаш толкова, колкото харчиш.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 27.11.16 18:21.

27.11.16
19:40

казано от Десислава Иванова на 27.11.16, 00:22:

Та въпросът ми е мога ли да кача 3-4 кг. и паралелно с това да изчистя корема?

Да, можеш с Reverse diet.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1