Мисля да почвам сериозни тренировки и се нуждая от вашите препоръки за даден продукт

29.11.16
14:13

Здравейте, ще опиша всичко подробно за да знаете за какво става въпрос.
Малък съм, на 14 години.
Тегло: 53КГ.
Ръст: 160-161см
Сега почвам да тренирам и да ям яко, искам да кача поне 7 килограма, знам че се иска време.. това не е проблем
1 Въпрос: Мисля да си взема креатин на марка AMIX - Creatine Monohydrate Powder, таа според вас добър ли е, ако не бихте ли ми препоръчали нещо по-добро?
2 Въпрос: Когато свърша тренировката дали ще е добре след това да направя малко силова? (2 серии лицеви, 2 серии клекове, 2 серии гръбни на земята, 1 серия подскоци примерно)?
Да добавя още нещо, което може да е от полза. Преди бях доста пълен, за това си бях купил един Fat Burner, което според мен беше голяма грешка. Бягах на пътеката по 30-40 мин след всяка тренировка, около 10 пъти така и свалих много, но за жалост прекалено много... (Взимал съм го най-много 10 пъти, после го хвърлих, беше на капсули)
Това дали ще повлияе в бъдеще, защото тъй като гледам организмът ми е доста по-забързан? Пък и в тази възраст по принцип си е адски бърз, така че сега не виждам смисъл от такива неща.
Да се върнем към креатина, дали ще ми помогне до някаква степен с качването, ако тренирам здраво и ям яко?
Благодаря за всяко мнение!
П.с. съжалявам, ако темата не е за тук, но преди малко се регистрирах в сайта ви.
Поздрави! :)

29.11.16
17:06

Добавки не ти трябват...
Само не разбрах какво ще тренираш, щом след това ще правиш силова (ако въобще може да се нарече така, това което си намислил)

29.11.16
19:19

Ами не знам мисля си след всяка тренировка (в залата) малко лицеви, коремни, подскоци, гръбни?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1