Мнения по темата (темите)?

Привет на всички тук , нов съм (за първи път пиша ) . Разгледах сайта и форума и много ми хареса това , че има хора ,които са готови да помогнат на другия . Та .. тренирам от доста време ( с прекъсвания ) и що годе съм във формата , която желая ( е , бих искал да съм + 5,10макс килограама , но .. )  Горната част на тялото ми бих казал ,че е много добре , но краката са ми отслабнали малко от лятото (понеже тогава бях несъобразителен ) и искам тази зима да наблегна върху тях ..И така , колеги , бих искал да ви помоля за идеи , как да съчетая тренировките и изобщо програмата , по която тренирам , а тя е следната :

Понеделник – Гърди и Рамо:
Вторник – Корем, Гръб и Задно Рамо:
Четвртък - Крака:
Петък – Корем, Трицепс и Бицепс:

По принцип тренирам на лостове (имам жилетка , ластици ) и много повече ме влекат от залата , но това е друг въпрос , а и сезонът е зима , така че е време за качване ;) Ще ви помоля за съвети как да съчетая групите , тренировките , така , че да тренирам краката повече и ако може да се измисли някакъв вариант да ходя и на зала и на лостове :)

01.12.16
21:51

Почвай клекове с щанга 2- 3 пъти седмично и краката ще се оправят.
Гледай да клякаш до долу, с правилна техника, а не полу или 1/3-та клек. Ако правиш и неща като мъртва тяга, хип тръстери, напади и подобни, краката (а и не само те) ще се развият доста.

02.12.16
12:49

Наблягай на тежки тренировки за крака, ако ходиш в зала прави клек, както те посъветва колегата преди мен. Щом имаш жилетка с тежести, може да правиш напади, качване на стълби. С тежките тренировки и стабилното хапване идва и разтежа.

Правя клекове , напади и доста разновидности на упражнения , както и стълби ( имам и чувал в къщи и през 2 дена го налягам “) . Проблемът е там , че лятото свалям принципно от 5 до 8 килограма и това ми се отразява доооооооооооста ;д Както и да е, благодаря за отговорите , колеги , взех си бабини зъби чайче и ще почвам сериозно да ги тренирам :) А ако може да ми кажете как да ги съчетая краката по 2 пъти в седмицата цена няма да имате !! Успех

02.12.16
16:39

Понеделник: Крака
Вторник: Гърди, Рамо, Трицепс
Четвъртък: Крака
Петък: Гръб, Рамо(задно,средно), Бицепс

Стъбилна програма , май ме грабна .. Мисля да я почна , но събота и неделя - почивка ? А и смятам 1вата трен . за крака да е с тежести и тежка , а 2рата да е без ( примерно спринтове , стълби) по - лекичка :)

05.12.16
11:05

Събота и неделя може да почиваш, друг вариант е да я направиш 2:1 т.е. 2 дни тренираш, 1 ден почиваш.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1