Дневен режим

FR

06.07.05
18:48

Постарах се след доста четене да си направя дневния режим, искам вашето компетентно мнение за да стане без грешка. Тренирам от доста време всеки ден вкъщи със собствено тегло (лицеви, коремни, набирания, кофички), на 19 г. съм, 168 см., 70 кг.

9.00 ч. - 2 филийки пълнозърнест хляб, масло, 2 варени яйца или мед или макарони

11.00 ч. - 2 ябълки или 2 банана или грейпфрут

13.00 ч. - Месо (телешко, пилешко, козе) около 200 гр., ориз или картофи и 1-2 филийки хляб.

15.00 ч. - 2 кисели млека (евентуално със захар или мед), 100 гр, извара или 2 пакетчета ядки

17.00 ч. - тренировка (преди нея доза протеин Nutrim Pure Whey Pro) + 0.5 л. вода

- след тренировката мед, за възстановяване

19.30 ч. - месо или рибка, зелена салата (или чисти зеленчуци)

22.00 ч. - извара или салата или ядки

П.С. В момента си правя тренировъчната програма за маса, като е готова ще я пусна в съответния раздел и на мястото на тренировката ще сложа линк. За храната: месото, ориза, яйцата картофите са варени или печени. Моля и за мнение, как да процедирам със диета/тренировки за качване маса, релеф и т.н., значи горе долу искам да постигна нещо такова с тялото си: http://www.muskuli.com/browse.php?pid=1951

Поздрави!

06.07.05
22:55

на мен твоярежим ми изглежда балансиран тоест за запазване на тегло,но може и да качиш и да свалиш с него(но ще е бавно,но пък може би чисто)
в 15.00 тая захар нищо не ти дава,ако не приемаш мед яж плодове с млякото
в 11 също можеш да ядеш ядки за белтъчини и енергия
а иначе ако имаш мускулите тая форма ще я постигнеш по-лесно а ако ще трябва и да качваш,и да чистиш ще се озориш.но пък си заслужава

FR

06.07.05
23:20

Балансиран не ми върши работа, кажи по-конкретно какво да увелича, прибавя или променя, искам да качвам стабилно, още 10тина килограма. Поздрави.

06.07.05
23:26

в 11 още 3 яйца
след тренировка пак протеин
вечерта 3-4 белтъка
а някакви добавки зимаш освен протеин
и бих заменил в тренировачни дни гейнер
а другите суроватачен

FR

06.07.05
23:31

Еми да зимам гейнер, ма из темите се се чета че нема смисул за начинаещ, то даже и протеина, ма има бая тука покрай братовчед ми, ама няма грижи, и гейнер ще взема, ако има смисъл. Мислих, може би да увелича месото.

06.07.05
23:33

500кило ти е напълно достатъчно

07.07.05
07:52

ако мене питаш по добре така ....

9.00 ч. - 2 филийки пълнозърнест хляб, масло, не 2 ами 3 варени яйца и макарони+50 грама геинер мед недей да ядеш ... ще ти се лепне тая глюкоза много лошо особено и с геинера .... не ми се мисли :)

11.00 ч. - 2 ябълки или 2 банана или грейпфрут

13.00 ч. - Месо (телешко, пилешко, козе) около 200 гр., ориз или картофи и 1-2 филийки хляб.

15.00 ч. - 2 кисели млека (евентуално със захар или мед), 100 гр, извара и 1 пакетчета ядки

17.00 ч. - тренировка (преди нея доза протеин Nutrim Pure Whey Pro) + 0.5 л. вода след трен още 50 грама геинер и протеин 30 грама

- след тренировката мед, за възстановяване

19.30 ч. - месо или рибка, зелена салата (или чисти зеленчуци)

22.00 ч. - извара или салата или ядки+тука ти требе още протеин !малко е тва се пак са минали 2 часа и половина предишния протеин е вече заминал

преди лягане ти требе бавно освоим протеин за да храни тялото ти през ноща докато расте :)или нормален си протеин в мляко

абе на секи 2 часа или 2 часа и половина трябва да приемаш 30-35 грама протеин само тва е а сутрин повечко бързи въглехидрати и по късно вече бавните ... ориз картофи и разни хлебни изделия така е и след тренировка

08.07.05
23:11

не яж хляб по добре.Просто съвет от мене!

08.07.05
23:13

за маса най-доброто е белия хляб

08.07.05
23:25

[quote author=“westsa”]за маса най-доброто е белия хляб

Моля те не пиши такива неща. Или поне пояснявай че става въпрос не за мускулна маса а за мазнини.

08.07.05
23:29

да не за чиста маса
то маса без мазнини не варви поне аз така си мисля ако бъркам ме поправи?
но сутрин и на обяд зимата ще опатквам по 3-4 филии :!:

08.07.05
23:54

Бъркаш

FR

09.07.05
17:58

Пояснявайте се, то без хляб съвсем не върви, незнам, не си представям да ям без поне 1 филийка хляб. :)

09.07.05
18:16

Аз не ям хляб. Много си е добре ;)

09.07.05
19:01

Храненето ти преди трен./тоест 1-2 часа преди това/ според мен е добре да се консумират овесени ядки + стафиди/стафидите са примерни/. Или евентуално някакви изделия от пшеница/ювки със сирене или нещо от този род/

А примерно, аз бих тренирал в 18:00 -час  /ако тренираш 2-3 пъти седмично/. След трен. меда. И в 20:00 си вечеряш месо със салата, но месодот да е подобаващо количество. /тук не съм включил протейн, но той може да се вземе след трен. заедно с меда, примерно/

Нещо такова... за да не се правят кофти “гладни паузи”.

2 пакетчета ядки преди в храненто ти в 15:00, толкова малко време преди трен. м исе вижда не особено добре ...

В 11:00 храненето ти ще е по-добре да е още по-обилно-ПЛОДОВЕ. 2 ябълки според мен са супер малко. Аз идрям минимум по 3 за да ги усетя, още повече, че имаш обяд в 13:00.

Обмисли го хубаво, много е важно и да се варира яденето, за да е пълноцено менюто ти.

УСпехи ти желая!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1