Коя е по-добрата храна за училище ?

05.12.16
22:09

Здравейте :) Аз съм ученик и от известно време тренирам и се опитвам по всякакви начини да премахна излишните килограми и да натрупам повечко мускулна маса ... Проблемът ми обаче не е свързан с това .. Когато не съм на училище е лесно мога да си сготвя и да ям всякакви храни за закуска ,като яйца и др. Когато обаче съм в училище нещата стоят по различно,защото единственото нещо което мога да ям за закуска в училище са пици,дюнери,тостери,кифли,баници и тен подобни. По принцип нямам проблеми да не пропусна закуската ,но четох в много статии ,че не е добре да пропускаме закуската. Та въпросът ми е това какво мога да ям за закуска като го купя от някой хранителен магазин примерно . Не искам да нося храни от вкъщи за училище ,защото става мармалад .... Четох някъде ,че по-добрият вариант вместо дюнери и пици е да си взема от някой хранителен магазин една пържола и да си я ям :D :D Искам да поясня ,че наблизо няма никакви ресторанти ..

Ще съм благодарен ако ми помогнете :) Поздрави!!! (wave)

05.12.16
23:39

Спокойно можеш да не закусваш, нищо няма да ти стане.

06.12.16
00:21

Предложението на Димо е ОК, само не разбрах какво означава, че храна, която се носи от вкъщи, става “мармалад”. Явно всеки ден, в продължение на години, сутрин, обед и следобед ям мармалад, без да знам :)

Мнението беше редактирано от Pleasure на 06.12.16 00:23.

06.12.16
10:54

Грешно си ме разбрал братле :)Просто като нося храна тя се омазва ии абе става каша ... знам че ако е запечатана добре става , но просто  това не е варианта за мен ... надали ще ме разбереш .. Мерси и на двамата за съветите :)

06.12.16
13:31

Може да си правиш сандвич, без сосове да не става мармалад. Взимаш едно хубаво хлебче, слагаш месо вътре, зеленчуци, може да го намажеш и с извара.

06.12.16
14:56

казано от deqn91 на 06.12.16, 13:31:

Може да си правиш сандвич, без сосове да не става мармалад. Взимаш едно хубаво хлебче, слагаш месо вътре, зеленчуци, може да го намажеш и с извара.

Що се хабиш да му обясняваш очевидни неща. Човекът деликатно си каза, че го мързи, а може и да го е срам да не му се смеят. Той си знае най-добре :) Да си хапва дюнерите от близките павилиони, те поне не са мармалад :)

Мнението беше редактирано от Pleasure на 06.12.16 14:57.

Инвестирай в хубава кутия за храна и няма да имаш притеснения, че всичко ще стане мармалад. Има компактни модели, които даже няма да заемат много място в раницата ти.

Можеш да си приготвяш закуската от предната вечер, за да не губиш време сутрин.

Идеи почерпи и от тук: http://www.bb-team.org/articles/5113_bb-team-otgovarya-kakvo-da-yam-kogato-sam-na-uchilishte

Вариантът с купуването на готови пържоли от магазина освен, че може да има компромис с качеството, ще дърпа и повече от портфейла. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1