14.12.16
11:51
Става дума за този продукт:
http://promocii.bg/files/izvara-niskomaslena-1.jpg
Изключително ми е любопитно какво мнение имате за него ... 4 грама въглехидрати, почти 12 грама белтъчини, вкуса е като крема сирене ...
... доста ме притеснява факта, че е вкусна, кремообразна и с подобни разкошни хранителни характеристики. Състава е: пастьоризирано мляко, сирищни ензими, млечнокисели култури. Само това. Какво може да не е наред? (dull)
И кои са и разкошните характеристики, та то в цялата кутиика са 30 грама протеин.
Какво да не и е наред, извара като всяка друга. Иначе на Лидл имаше и една друга в плик, вкусът и беше приемлив, тази не знам как е.
Продуктът е от така наречените private label, те се правят само под определена марка за определен търговец.
Счучая е Lidl, когато един търговец иска да си направи подобен продукт пуска запитвания към производителите и почва едно
надцакване в цената, но в обратно посока. печели този който даде най-ниска цена.....
Допълнително искат тази цена да се гарантира минимум за 12 месеца.
Как може да гарантираш цена за 12 месеца когато работиш с жив продукт и не можеш да складираш мляко за 12 месеца напред.
Сам си прави изводите, то и на Макдоналдсите пише 20 протеин ма си е сопа нали.
Същото и с 0 калории нещата.
Друго подробност за изварата, а тя е,че изварата е остатъчен продукт от производството на кашкавал.
При това да захраниш тази верига с извара ти трябват неописуемо много произведени количества кашкавал.
Мисла, че Мегле които правят изварата не са силни с кашкавала....
Има много неизвестни, но не ти предлагам да залагаш на продукт при който като първо условие за създаването му е
предложената най-възможно ниска цена.