Дилемата с големия/мазния корем?

Здравейте, Аз съм Людмил на 18, Тренирам вече година и малко отгоре. Целта ми беше да кача килограми и мускули същевременно. От 59 килограма стигнах до 82 ( в момента). Имаше периоди в които прекалявах с фъстъците и мазнините, Гледах да ям малко пъти, но много калории.
Зарязах този начин. Продължих да си ям по 4/5 на ден както нормално. Поради това тъпкане с мазнини с времето корема ми и областа около него стана голяма. Натрупаха се мазнини и не изглеждаше добре, повечето мазнинки се залепиха по него. Увеличих тренировките ( в момента тренирам 6 пъти дневно, почивам 1 ден, Предостатъчно). След като увеличих тренировките корема ми леко се сви, но тези мазнини стоят и не мърдат, Спрял съм да  тренирам корема! . Главният ми въпрос е как  точно да изчистя корема си и областа около него ?!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.12.16 17:13.

23.12.16
17:24

Яж по-малко.

Дали ако ям по-малко няма да отслабне само корема,  а и всичко останало. Само корема искам да изчистя.

24.12.16
02:49

Няма как да локализираш (или поне такъв метод още не е известен). Отслабва се отвсякъде.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1