02.01.17
15:12
Здравейте, за много години!
След като омазнихме пресите по празниците е време за новогодишната диета. :D
С нея обикновено идват и добавките. Съжалявам, ако темата се повтаря, но предните бяха от преди 10 години и не бях сигурен, дали ако пиша там ще ми се отговори. Въпросът ми към вас е, как ви се струват добавките като комбинация:
Екдистерон, ВСАА, ЕАА и протеин(протеинът е чисто за удобство, над 500гр месо ако ям на ден не се чувствам особено добре).
Благодаря предварително и се извинявам ако съм нарушил правилата или съм дублирал тема. Поздрави!
02.01.17
16:08
Звучи като леко безмислена комбинация. Пил съм екдистерон и то истински от Русия. Ефект клонящ почти към нула.
Истински, от Русия... как го каза само. :)
Екдистеронът сам по себе си няма да свърши много, но в правилната комбинация е добър адаптоген. Аз лично съм го комбинирал с родиола, трибулус и цинк и имах доста прилични резултати.
Разбира се, зависи какво очакваш от продукта.
02.01.17
16:50
Ами, момчетата, с които тренирам му направиха страшна реклама. Поръчахме на Lily, уж руски и той. Трибулус имам, но го пазя по принцип за креатин по - нататък. Като цяло съм на малко мазнини и четох, че това е идеалната среда за пиене. Сега съм на около 10%, бях на 8% преди празниците, измерено. :D А с аминокиселините добра комбинация ли е? Иначе за очакване, едното момче, с което тренираме ми каза, че е качил към 2кг за 2 месеца, което за естествено вдигане си е впечатляващо, особено като се има предвид, че имаме над 2 години опит в залата. Благодаря!
Аз пак не разбирам какво очакваш от него. Екдистеронът е адаптоген - приписват му се и свойства, касаещи белтъчния синтез, но според мен те са доста съмнителни. С други думи ако си подложен на постоянен стрес и кортизолът ти потиска тестостерона, тогава определено ще имаш полза от екдистерона. Ако обаче това не е така, няма да усетиш никаква разлика.
02.01.17
18:32
казано от Pepo Pepov на 02.01.17, 16:08:
Звучи като леко безмислена комбинация. Пил съм екдистерон и то истински от Русия. Ефект клонящ почти към нула.
Познат си ми от някъде
02.01.17
22:14
казано от Boby_ на 02.01.17, 16:56:
Аз пак не разбирам какво очакваш от него. Екдистеронът е адаптоген - приписват му се и свойства, касаещи белтъчния синтез, но според мен те са доста съмнителни. С други думи ако си подложен на постоянен стрес и кортизолът ти потиска тестостерона, тогава определено ще имаш полза от екдистерона. Ако обаче това не е така, няма да усетиш никаква разлика.
Ясно, благодаря!
13.01.17
14:23
казано от Иван на 02.01.17, 18:32:
казано от Pepo Pepov на 02.01.17, 16:08:
Познат си ми от някъде
Ти пък на мен не.