04.01.17
22:02
Привет, търся препоръки за предтренировъчен продукт. Имам доста висок толеранс към стимуланти, кафето почти не го усещам. Като ефект търся нещо да ми дигне фокуса и малко енергията за тренировката. Преди години избора беше лесен взимаш си Jack3d или нещо друго с DMAA и си свиркаш но за съжаление вече не е така. Предвид че вече всяка марка прави едва ли не нова версия на продуктите си година за година изобщо нямам представа кое си струва и кое не.Последните 2 години съм пробвал 3 различни продукта но и от 3те не съм очарован.
No Explode - има някаква енергия но изобщо не ми понася на стомаха
C4 - не беше лошо но трябваше да пия доста по завишена доза
Shadow-X (Cobra Labs) - много зле
Знам че може да пробвам да си забъркам нещо сам но ми се иска да пробвам поне за последно ако има нещо читаво на пазара.
Виж MyPre. Съставките му са добри за цената, която е прилична
Аз го комбинирам с Glycergrow
Мнението беше редактирано от Fallen на 04.01.17 23:17.
Muscle Marinad или Black Jack не съм фен на предтренировъчнте продукти и не съм ги пробвал, но имам познати, които за доволни от тези 2та.
Според мен щом си с висок толеранс към стимуланти, просто от никой продукт няма да останеш доволен. Купуваш си някой бустер с енергетици, пиеш един- два пъти, после действието спира, увеличаваш дозата, после пак нищо не се случва, и така колелото се върти и си даваш парите на вятъра. Просто в даден момент ставаш като наркоман, който търси по- мощен стимулант.
Поне при мен така беше, заради това внезапно спрях всички енергетици и подобни. Едно време как са тренирали без предтренировъчни продукти, и ти ще можеш ;) .