Препоръка за предтренировъчен продукт

04.01.17
22:02

Привет, търся препоръки за предтренировъчен продукт. Имам доста висок толеранс към стимуланти, кафето почти не го усещам. Като ефект търся нещо да ми дигне фокуса и малко енергията за тренировката. Преди години избора беше лесен взимаш си Jack3d или нещо друго с DMAA и си свиркаш но за съжаление вече не е така. Предвид че вече всяка марка прави едва ли не нова версия на продуктите си година за година изобщо нямам представа кое си струва и кое не.Последните 2 години съм пробвал 3 различни продукта но и от 3те не съм очарован.

No Explode - има някаква енергия но изобщо не ми понася на стомаха
C4 - не беше лошо но трябваше да пия доста по завишена доза
Shadow-X (Cobra Labs) - много зле

Знам че може да пробвам да си забъркам нещо сам но ми се иска да пробвам поне за последно ако има нещо читаво на пазара.

04.01.17
23:16

Виж MyPre. Съставките му са добри за цената, която е прилична

Аз го комбинирам с Glycergrow

Мнението беше редактирано от Fallen на 04.01.17 23:17.

04.01.17
23:47

Muscle Marinad или Black Jack не съм фен на предтренировъчнте продукти и не съм ги пробвал, но имам познати, които за доволни от тези 2та.

05.01.17
11:26

Според мен щом си с висок толеранс към стимуланти, просто от никой продукт няма да останеш доволен. Купуваш си някой бустер с енергетици, пиеш един- два пъти, после действието спира, увеличаваш дозата, после пак нищо не се случва, и така колелото се върти и си даваш парите на вятъра. Просто в даден момент ставаш като наркоман, който търси по- мощен стимулант.
Поне при мен така беше, заради това внезапно спрях всички енергетици и подобни. Едно време как са тренирали без предтренировъчни продукти, и ти ще можеш ;) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1