Изтощени крака вследствие на претрениране

08.01.17
19:53

Здравейте,

Тренирах бокс. Спорт, който ме запали изцяло.

Две години се занимах с голям ентусиазъм, като втората се случи нещо, което промени живота ми изцяло.

В продължение на месец тренирах двуразово, подценявайки физическата ми подготовка. Претоварих краката си. В началото не можех дори да стоя прав повече от 5 минути. Дума да не става за тренировки.

Това се случи лятото на 2015. Разбира се, откакто се случи и спрях да тренирам положението леко се подобри, но все още не мога да мисля дори и за тренировки.

Наистина искам да вървя като преди и да мога да тренирам. Надявам, се че положението ми е поправимо и може да ми се помогне.

Поздрави.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.01.17 20:56.

Не е нормално една година да не можеш да ходиш, без значение как си тренирал. Според мен е редно да посетиш специалист.

08.01.17
20:56

Благодаря, но сте ме разбрали погрешно. Мога да вървя, не не издържам на продължителни натоварвания. Лесно се уморявам. Искам да усиля издръжливостта на краката си.

Мнението беше редактирано от Иван Иванов на 08.01.17 21:22.

Пробвай да правиш клекове със собствено тегло. Може да е просто загуба на тонус или да е на психичекса основа. Прави по колкото можеш клекове със собствено тегло, а когато минеш 100 клека, почни да слагаш тежест.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1