19.01.17
21:09
Здравейте
Въпроса ми е как се готвят замразени храни и в частност месо и риба ... отскоро си готвя сам ама нещо не ми се получава, след готвене храната се раздробява лесно и е почти безвкусна... и това не ми е фатално толкова колкото че някаде бях чел че така се губят протеините и др. хр. вещества... пробвах да размразявам храната, пробвах и направо да я печа без да я размразявам но резултата е един и същ.... печа на 200-220 градуса във фурна... дайте някакви указания кво да правя че съсипах сумати протеин xD
19.01.17
21:45
#1
Форсираното размразяване на храна в повечето случаи не ѝ се отразява добре. Каквото и да правиш, изчакай този процес да се случи и след това вече е въпрос на избор, подправки, а и умения, разбира се.
Ако кажеш какво обичаш да ядеш по принцип, ще е по-лесно да бъдеш насочен.
19.01.17
22:10
#2
ами по принцип ям месни продукти най-често бутове наденици шницели и риба
относно това което чух че протеина може да се съсипе от неправилна обработка вие какво мислите по темата?
Мнението беше редактирано от Outrageous Aesthetics на 19.01.17 22:11.
20.01.17
12:52
#3
Да, може да се съсипе цялата храна, не само протеинът в нея. Но не се притеснявай да си изпечеш, изпържиш, задушиш или каквото планираш, даденото месо. Макронутриентите няма да избягат от него.