Стесняване на таза?

19.01.17
21:32

Здравейте, момчета. Сигурно това ще е най-тъпия въпрос, но все пак ще го задам. Та, аз съм момче на 17 години и килограмите в момента са ми наред! Но сега си мисля, че имам широк таз... Нали ги знаете двете кости, които при мъжете са леко по-големи и се виждат отстрани? Това го има при всички мъже... обаче аз искам да знам дали мога да ги прибера малко?

Не. Е, вероятно някои са опитвали, но допускам, че е много болезнено. :)

Цени костната си структура и я пази здрава. Тя ще е с теб евентуално цял живот.

Dizzy

19.01.17
22:01

Тялото може да се скулптурира като се поработи върху разширяване на гърба - чисто визуално това ще направи таза да изглежда по-малък.
Ако и талията е по-тясна и това допълнително акцентира върху по-широкия таз, може да се правят упражнения  за косите коремни мускули за да се разшири талията.....но за това последното не съм сигурна точно как и трябва да почетеш допълнително.

Оп, на 17 години... не се притеснявай и не бъди толкова критичен към себе си. Още растеш. Просто спортувай :)

25.01.17
19:26

Значи ще започвам да разширявам гърба...

А кой е най-бързия начин? Например кофички на пейка или лицеви опори?

Сега имам един въпрос към вас: според вас колко е нормалната ширина на един мъжки таз?

25.01.17
21:21

казано от The Human на 25.01.17, 19:26:

Значи ще започвам да разширявам гърба...

А кой е най-бързия начин? Например кофички на пейка или лицеви опори?

Пффф, как ще разшириш гърба с упражнения за гърди и трицепс? :D Ще го разшириш с набирания със или без допълнителна тежест, гребане с щанги и на скрипци, тяга и подобни от тоя род. Освен това и упражнения за по-широки рамене.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1