Фитнес Подготовка за Тежък Физически Труд

Добър ден на всички читатели!
Въпросът ми е следният: трябва да се подготвя за работа - сваляне и качване на товари ( 5 - 10кг ) за по 8 - 10 часа на ден. Какво мога да направя вкъщи?
Целите ми са: да се подготвя достатъчно, че да ми е ако не значително, то поне малко по-лесно в работата. Не съм от хората, които лесно се предават, а и целта ми ме мотивира още повече.
За мен: 22 г., студент, 172 см висок, 75 кг, който се нуждае от работа за да се издържа докато учи в чужбина. Не съм от най-трениращите, имам навик да правя коремни преси (година и 2-3 месеца вече), клекове всяка сутрин (от 4 седмици насам). Храня се с достатъчно въглехидрати, като бял ориз, хляб, нудъли, картофи, други зеленчуци като зеле, моркови и лук, а от белтъчните деликатеси пиле, яйца, свинско най-вече 2 пъти на ден.
Разполагам с време (горе-долу 3-4 месеца) , мога да си позволя да ходя и на фитнес.

Благодаря ви за вниманието!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Carbohydrate

23.01.17
07:03

Нищо не прави. Като отидеш на работа, то бързо ще се адаптираш.
Всяко движение си има определен най-лесен начин на изпълнение, без да е необходимо много енергия за това. Намери си го за теб. Например:
1. Ако носиш /пренасяш товар на някакво растояние, то не е удачно да го държиш в ръцете си, като използваш мускулите на ръцете. По удачно е да го сложиш на хълбока и само да го предържаш......
2. Ако трябва да повдигаш товар от земя и да го поставяш на ниво над главата си, то пак си има лесен начин, без да хабиш много енергия....
Всичко се свежда до едно - да не се хаби много енергия и тя да ти стигне за целият ден работа. поне 7 дена ще ти е много трудно, ако не си работил такава работа, но след това, ако издържиш, ще забележиш, че си се адаптирал и ще ти е много лесно ;).....
Първо правило при такава работа е, да не се хвърляш в огъня с всички сили. Почивай при всяка възможност и НЕ допускай да се задъхваш при никакви обстоятелства. Вземи си голямо шише с вода и малко с разтворена Захар в него, за да пиеш от време на време ;)
и т.н.

казано от Carbohydrate на 23.01.17, 07:03:

Нищо не прави. Като отидеш на работа, то бързо ще се адаптираш.
Всяко движение си има определен най-лесен начин на изпълнение, без да е необходимо много енергия за това. Намери си го за теб. Например:
1. Ако носиш /пренасяш товар на някакво растояние, то не е удачно да го държиш в ръцете си, като използваш мускулите на ръцете. По удачно е да го сложиш на хълбока и само да го предържаш......
2. Ако трябва да повдигаш товар от земя и да го поставяш на ниво над главата си, то пак си има лесен начин, без да хабиш много енергия....
Всичко се свежда до едно - да не се хаби много енергия и тя да ти стигне за целият ден работа. поне 7 дена ще ти е много трудно, ако не си работил такава работа, но след това, ако издържиш, ще забележиш, че си се адаптирал и ще ти е много лесно ;).....
Първо правило при такава работа е, да не се хвърляш в огъня с всички сили. Почивай при всяка възможност и НЕ допускай да се задъхваш при никакви обстоятелства. Вземи си голямо шише с вода и малко с разтворена Захар в него, за да пиеш от време на време ;)
и т.н.

Благодаря за отговора! А за вниманието и времето, отделено за такова полезно мнение, искренно свалям шапка!

23.01.17
15:07

kettlebell swing breathing ladders

Ще свикнеш ,но няма да можеш да качваш маса с такава работа!

25.01.17
21:08

Ами според мен за работата ти, могат да ти помогнат някои упражнения в залата: тяга и сумо тяга, клек, 45-градусова легпреса, тяга с прави крака, гребане с щанга и дъмбел, бицепсово сгъване с щанга, упражнението вертолет, раменни преси с лост или на смитмашина, ако имаш повдигне на пакети нависоко по стелажите.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1