Carb Cycling въпрос за подредбата

23.01.17
17:00

Решил съм да опитам въглехидратната ротация, но искам да задам няколко въпроса. По принцип сега ежедневното ми хранене е в диапазона средно-високо въглехидратно, но лесно омазнявам и задържам вода, та няма да е лошо да пробвам нещо друго. Реално целта ми е или да поизчистя мазнините, като се задържа около сегашните ми килограми, или да кача 2-3 качествени килограма. Първоначалната ми идея беше с 4 дни без въглехидрат, 2 високо и 1 средно, но така май ще сваля килограми. В момента се колебая между следните 2 :
2 дни без, 1 високо, 1 без, 1 високо, 2 средни
2 дни без, 1 високо, 2 средни, 1 без , 1 високо

Ще тренирам 5 пъти в седмицата, 3 последователни, 1 почивен, 2 последователни, 1 почивен.  Всякаква помощ от хора, запознати с този начин на хранене, ще е полезна.

24.01.17
00:06

Високият ден го сложи в почивните, за да заредиш. Давам ти една импровизирана схема. А-нисък въглехидрат, Б-среден, В-висок, моят съвет е да е без нулев, особено пък щом искаш да качваш.
ден 1 - Б
2 - А
3 - Б
4 - В
5 - Б
6 - А
7 - В

Това е един базов план, може да го пробваш и да си го преработиш в последствие.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1