Правилно ли тренирам

Искам просто да чуя мнения, за да съм сигурен, че тренирам добре....тренирам от 2 седмици и има лек прогрес, но все пак.....почти начинаещ съм, тренирам цялото тяло с цел да кача маса и сила......тренирам през ден, тоест 3-4 пъти в седмицата

хранителен режим
9.30 - веднага след ставане протеин + банан
10.00 - 100 гр овес+3 варени яйца+300 кисело мляко+витамини с цинк
13.00 - 200 гр месо + 300 гр ориз/картофи варени
16.00 (преди трен) - 100 гр овес + 300 гр кисело мляко + 3 варени яйца(или само белтъците?)
17.30 - 19.00 трен
19.00 - след трен в залата протеин + бърз въглехидрат
20.00 - 250 гр месо + 300 гр ориз
23.00 - 50 гр сурови ядки
01.30 200 гр извара с 300 гр кисело мляко
2.00 - лягам

основните хранения ги ям със салати със зехтин разбира се...от жълтъците и зехтина мисля, че си набавям достатъчно мазнини ?“.......калориите ми излизат точно с 500 гр излишък....3100 трябва да приемам, храната ми е към 3600…гледам да ям разнообразни меса, сменям картофи и ориз, но горе долу това ми е режима....въглените са ми около 5 гр на кг, а протеина към 3 кг....някой може да кажат, че се храня често, но така се чувствам по добре....имам енергия, но мисля, че проблемите ми са в залата....не мога да се набирам и не мога да правя тяга, нямам сила, а за тягата ме боли кръста...от лега вдигам 40 засега....стремя се към силова прогресия, през ден тренирам така горе долу....

1.Клек
2. Лег———->5 x лост, 30, 40,40,40…..като направя 3x5 с 40 ще вдигна на 45(и при другите упражнения на тоя принцип гд ги правя)
3.Кофи
4.Горен скрипец
5.Гребане с щанга
6.Раменна преса
7.Френско или на скрипеца за трицепс
8.Скотово с щанга за бицепс или от стоеж с щанга
9.Корем

също така правя пуловър с дъмбел между гърдите и гърба.....добре ли ми е програмата ???? моля за мнения, искам да вдигна силата малко....

Темата беше редактирана от Силви Георгиев на 27.01.17 21:59.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

28.01.17
05:20

Раздели си упражненията. Примерно един ден гърди, друг ден гръб. След това ръце бицепс и трицепс и накрая крака. Така нищо не правиш според мен. Давам ти пример гърди ден1. Лежанка след това отиваш на горната, кофи и накрая флайс с дъмбели или на машина.

Мнението беше редактирано от James 25 на 28.01.17 05:21.

28.01.17
09:50

Не го слушай, така си е добре. Комбинирай някои от храненията, не е нужно да са толкова много. Закуска (ако наистина ти се закусва), обяд, след тренировка и вечеря. Така ще имаш повече време между последното хранене (обяд) и тренировката.

Мнението беше редактирано от Станимир на 28.01.17 09:56.

Buggsy Bones

28.01.17
10:27

Интересно ми е колко ти е личното тегло, че имаш сила за 40кг от лег?

30кг?

28.01.17
12:53

Според храната, която е описал, не би трябвало да му е ниско теглото, но тези силови постижение са доста малки. Бих те посъветвал да наблягаш на базовите движения клег-лег-тяга по 4-5 серии с 5,6 повторения, система 5 по 5 също би ти свършила работа. Правиш 9-10 упражнения, което смятам, че е излишно за целта ти. По храната също има неща, които не ми допадат, но поне продуктите са г/д ок.

28.01.17
12:59

Той тренира от 2 седмици, какви 5х5 при положение, че почти сигурно техниката му на всичките базови е покъртителна.

да поясня, че преди 1 година тренирах 4 месеца само за релеф бях в дефицит и направих много добри плочки, но сега за маса ми е трудно....все пак има прогрес и мисля, че добре вървя.....тяга не правя боли ме кръста...имам прогрес в кофичките, интересно кога ще успея да направя 1 набиране :D

иначе съм 82 кг 1.90 явно просто на тоя етап нямам сила, кво да направя ....не ми е приятно да вдигам по 40 кг от лега ама засега тва е положението

иначе дали ако си взема креатин ще ми е от полза ??? в моя случай може и да помогне да дръпна силово...

Мнението беше редактирано от Силви Георгиев на 28.01.17 13:41.

ако имаш достатъчно пари вземай креатин, бустер и трибулус (макар че действието му е индивидуално) и наистина наблегни на базовите....също аз на твое място бих тренирал разделно мускулите а не всичките на един ден... прави серий с макс кг колкото да можеш да направиш от 2 до 6 повторения, по около 12-13 серий на ден (аз така тренирам за покачване на сила, а и покачвам и мм ) ...храненето ти мисля че е добре....не знам обаче дали креатина и буустера могат да се приемат заедно, питай някой специалист

29.01.17
20:39

казано от Niki Andreev на 28.01.17, 21:06:

ако имаш достатъчно пари вземай креатин, бустер и трибулус (макар че действието му е индивидуално) и наистина наблегни на базовите....също аз на твое място бих тренирал разделно мускулите а не всичките на един ден... прави серий с макс кг колкото да можеш да направиш от 2 до 6 повторения, по около 12-13 серий на ден (аз така тренирам за покачване на сила, а и покачвам и мм ) ...храненето ти мисля че е добре....не знам обаче дали креатина и буустера могат да се приемат заедно, питай някой специалист

По принцип могат да се приемат заедно, но бустера е излишен. Един креатин му е достатъчен ако реши да взима нещо.

Даже по тежко с 2-5 вдигания и ще дръпне много......

Мнението беше редактирано от Горан Здравков на 01.02.17 21:18.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1