Предно рамото ....

08.07.05
11:21

Преди 3 месеца като правех гърди усещах остра парлива болка в предното рамо. Ставаше все по-силна с увеличаване на тежестта. Спрях да тренирам за 3 месеца ... но нищо не се промени пак ме болеше. Ходих на лекар предписва ми някакви хапчета ... пих ги. Днес пак ходих и ми предписа гел Feloram или нещо такова. Чудя се дали ще се оправи с времето травмата ....

08.07.05
11:24

ти като си ходил на лекар казалити какво точно ти е???
трябва винаги да разгряваш рамената без тях неможе те са много важни!!!

08.07.05
11:30

[quote author=“westsa”]ти като си ходил на лекар казалити какво точно ти е???
трябва винаги да разгряваш рамената без тях неможе те са много важни!!!

Лекарите не казват какво е, а предписват хапчета само :lol:

08.07.05
12:01

зависи на какъв лекар отидеш!!! :lol:
но и в твоите думи има истина

Лошо. Вероятно имаш разтежение.
Опитай с артростоп или артрогард... Мирише ми на сухожилие.
Заради парливата болка по вреем на вдигане. Иначе има известна доза възможност да е ставата или малка - да е мускул. Поне според мен.
Снимка правиха ли ти? Вероятно в рецептата или на листа на снимката лекарят е отбелязал заболяването.
Във всеки случай лечение почти няма, освен покой и възстановяване, става много бавно понякога.... Така че, дерзай. Ако си достатъчно луд да тренираш, поне започни с по - леки тежести!
по-здрави!

ПП. и съвет от мен: замени гел Фелоран с хапове Фелоран; много по - ефикасни, но ги избягвай при гастрит или язва на стомаха. Пий ги с много вода.

09.07.05
13:25

Гърч-работа, ама шашавото е, че 3 месеца си почивал и пак имаш проблем. Нещо сериозно не е наред явно.

Според мен е наложително медицински лица и хора с опит в спорт/рехабилитация и т.н. да ти кажат за какво става дума. За 3 месеца да не мине, просто нещо брутално ще е. Някаква дислокация... или знам ли... скусавне, което не може да зарастне. Да е сухожилие е доста вероятно. Става по-малко вероятно. И евентуално мускул...

Трябва ти квалифицирана помощ.

Дано се оправиш,
поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1