Хранителна добавка за апетит?

28.01.17
10:01

Абе хора има ли някакво хапче или хранителна добавка “направо да нямаш спирка с храната”? Е тоя проблем ме измъчва от доста време никакъв апетит и прием на малко количество храна. Хапвам малко и вече се чувствам сита и да се напъвам и тъпкам най-много да го върна обратно. От познат знам за Black hole но не го намирам по магазините, а и не знам изобщо действа ли?

28.01.17
10:04

Здрава ли си? Добре ли се чувстваш?
Ако да, защо искаш да ядеш повече?

28.01.17
10:54

да здрава съм, а искам защото ми трябват още 4-5килц 166 съм 51кила краката са ми дълги и изглеждат кофти като са слаби.

28.01.17
10:57

Ти си със съвсем нормално тегло. Повярвай ми, не ти трябва да “нямаш спирка с яденето”. Спортуваш ли? Ако не, може би започването на някакъв спорт ще ти увеличи апетита достатъчно, за да качиш тези 4-5 кг.

P.S. Сега ти сметнах ИТМ - 18.5 е, което е ок, според мен, въпреки че е на границата нормално/поднормено тегло.

Мнението беше редактирано от Елена на 28.01.17 11:04.

28.01.17
12:47

Ако започнеш да спортуваш, ще имаш повече апетит, както вече ти казаха. Също така би било добре да кажеш с какво се храниш в момента, с подобряване на качеството на храната може да дойдат и резултатите, които търсиш.

28.01.17
13:13

Има такъв клас добавки, най-често с ехинацея. Слагат ехинацеята, защото съдържа канабиноиди (активната съставка на канабиса), за които със сигурност се знае, че активизират апетита. Предполагам че просто извлек от ехинацея би свършил работа. Рибеното масло, особено на гладно, също стимулира апетита. Някъде бях чел, че плодове като сливите съдържат фитохормон, подобен на грелина (хормонът, който в човешкият организъм отговаря за апетита) и били ефективни.

Също така - има връзка между ендоканабиноидите, които се отделят в организма ни след тренировка и грелина (доскоро се смяташе, че тренировките водят до отделяне на ендорфини, от които човек се надрусва сам, но по-вероятно е причината да са ендо-канабиноидите).

МД

02.12.17
23:18

Оланзапин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1