Записки

28.01.17
16:03

Зравейте!

Реших пак да се пробвам с дневника, защото определено ще ми е полезнен :)

Целта ми е да съм здрав и да съм постоянен. Това са главните цели и после се почва - да вдигна силата, да вдигна масата, да сваля до 6% мазнини, да стана по-гъвкав, по-умен, да изкарвам повече кеш, да имам повече свободно време ... стандартните неща.

Тренировките, които правя са сътворени от треньор или от мен. Три пъти седмично - за повече ми е трудно да се нагодя психически, а и съм видял, че за мен няма смисъл. Така се чувствам ОК.

Храната е общо взето еднообразна. Гледам да приемам по 2-3 гр. протеин. Калорийте ги целя да са над 3000.

Добавките, които взимам са: суроватъчен протеин, декстроза, витамини /А, D, мулти/, магнезий, храносмилателни ензими. Понякога, ако тренирам сериозно, пия креатин и бета аланин за определени периоди.

Здравей!

Успех с целите! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1