29.01.17
00:26
Здравейте! Никога досега не съм се занимавалас със спорт и диети.. Тежа 89 кг и съм висока 167см. Искам да отслабна, но не мога да пазя строги диети затова искам да се ограничавам от някой храни.. Бихте ли ме посъветвали какво да спра напълно и от какво да се ограничавам? Благодаря Ви предварително и моля Ви да не ме критикувате. :)
В голяма заблуда си относно това как се отслабва. Каквото и да спреш, ако калорийният ти прием надвишава калорийния ти разход, няма да отслабваш.
29.01.17
08:08
казано от Kamelia Petrova на 29.01.17, 00:26:
Здравейте! Никога досега не съм се занимавалас със спорт и диети.. Тежа 89 кг и съм висока 167см. Искам да отслабна, но не мога да пазя строги диети затова искам да се ограничавам от някой храни.. Бихте ли ме посъветвали какво да спра напълно и от какво да се ограничавам? Благодаря Ви предварително и моля Ви да не ме критикувате. :)
не може с два реда да ти се напише...форума е пълен със статии за здравословно отслабване. Прочети, защото това ще е животът ти до края на земният ти път - ако искаш за си такава, каквато си се представяш )
29.01.17
09:08
Здравей, Камелия!
Виждам, че си пуснала темата си в раздела с дневници, така че ще се радваме на първите отчети от твоя страна, за да стане ясно какво (не) правиш сега и какво може да се подобри.
През това време се поразрови из сайта - статии, блог постове, теми във форума. Ползвай търсачката и ще намериш полезна информация. :)