31.01.17
23:44
Здравейте!На 17 години съм ,ок.100кг и съм 1.92м .Целта ми е оформяне.Имам доста подкожни мазнини,с които се боря вече година ,но без ефект.Относно храненето-повече плодове и зеленчуци,по-малко сладко(почти до минимум) и мазно(също до минимум).Бих искал да ви попитам дали следната тренировъчна програма ще ми помогне и ако може да направите някои корекции:
Понеделник:80лицеви,30мин велоаргометър
Вторник:150коремни,80лицеви,планк
Сряда:почивка
Четвъртък:40мин велоаргометър,100коремни,70лицеви
Петък:почивка
Събота:При възможност футбол/колело по минимум 1 час+70-80лицеви,планк
Недела:Също като събота :)
Искам да добавя и ,че съм начинаещ.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
01.02.17
06:30
ако не ходиш на зала, то статодинамичните упражнения в къщи ще ти дадат нужния ефект. Като пример:
Планк - статическо напрежение
Лицеви опори, но с малка амплитуда, без отпускане на мускулите. Ръцете не се разпъват до край в горно положение. Така постоянно си под напрежение - Товае статодинамика. Прави се за време. 30-40 секунди правиш (бавно) и 30 секунди почиваш. И така 3 пъти подред. Така трабва да правиш всяко едно упражнение, като ги въртиш: едно за горна част на тялото, последвано от едно за долна част. Така ще даваш на мускулите необходимата почивка. Ето пример:
https://www.youtube.com/watch?v=HwIo5ivpnNM
виж тук, какъв е принципа на изпълнение на упражненията в такъв режим: https://www.youtube.com/watch?v=rUHuQcYg6sc
При изпълнението на упражненията трябва да чувстваш парене в мускула и психическо напрежение (че ти е трудно и искаш да прекратиш упражнението), не при първата серия, а във 2-рата и 3-тата някъде...
Клека също е на този принцип. Всички упражнения може да си ги подбереш така, че да ги правиш вкъщи със собствена тежест....
Използвай фантазията си)) за видовете упражненията със собствено тегло ;)
01.02.17
12:27
Благодаря ти!Но забравих да добавя ,че не искам да клякам много ,много че коляното ми луксира 2 пъти вече и не ми се стои още 1 месец на легло
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече