Нужда от хранителен режим

01.02.17
16:09

Зравейте хора, имам спешна нужда да кача няколко килограма за кратко време.(4месеца). Много трудно качвам килограми 167съм и тежа в момента 50кг. преди 3месеца си купих булч. рокля обаче от напрежението смъкнах 5килограма бях 55 с моя късмет сега няма как роклята да се стесни ще се развали формата, за това единственото решение е да си ги върна обаче имам нужда от режим и някакви тренировки.Аз съм тренирала преди години и имам вкъщи 20кг.дъмбели и лост къмтях.
Не ям много защото бързо се засищам  давам меню за последните 3дни :
1 8:30 - макарони на фурна
12:00-среден дюнер
16:00 - салата с киноа и спанак и 4сухара
20:30 - 2кюфтета и 100тина гр. картофена салата
2 8:40 - 2бутерки с кашкавал
12:00 една порция ориз с картофи
15:00 50грама сушен свински бут
9:00- 200грама пържени картофи и 3 пилешки хапки.
3 8:50 3 пилешки хапки с 2филии
10:30 - паниран кашкавал (колкото кутия за цигари)  1филия,половин сникърс
14:00 -  печен сандвич със сирене
18:30 - пържени картофи
22:00 - 4-5брускети с домати и леща

Дайте мнения, съвети, критики и тн.  Благодаря предварително

Докато ядеш захар, талаш и боклуци - така ще е...
4 месеца не са малко време, хубави неща можеш да направиш със себе си за такъв период. Подобри качеството на храната си и задължително балансирай с достатъчно количество полезни мазнини. Така ще направиш нещо добро за здравето си и ще приемаш повече енергия, която ти е нужна за да възстановиш теглото си. Помисли си и какво ще спортуваш - трябва да може да го правиш редовно и да ти доставя удоволствие.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1